Wednesday, September 17, 2014

DECALOG pentru un viitor Pesedinte (mixaj)

„Să nu minţi, să nu furi, să nu ucizi spiritul democraţiei...”

 DECALOG pentru noul preşedinte

„Să nu minţi, să nu furi, să nu ucizi spiritul democraţiei...” DECALOG pentru noul preşedinte
Dacă jurnalismul a pierdut un nume, teatrul a câştigat o valoare. Pentru cei care nu o ştiu, Alina Nelega* este unul dintre cei mai valoroşi dramaturgi români contemporani. Piesele sale „www.nonstop.ro” şi „În trafic” au câştigat premiile UNITER în 2001, respectiv 2014, iar „Decalogul după Hess” a avut un mare succes. Alina Nelega este director artistic al Teatrului Naţional din Târgu Mureş, unde caravana „VREAU PREŞEDINTE” a întâlnit-o în drumul său prin ţară.
Alina Nelega consideră că românii, fie ei artişti sau nu, trebuie să-şi facă vocea auzită, iar a vota este „un top de deontologie civică”. Dacă ar fi să facă un decalog pentru viitorul preşedinte, „prima poruncă” ar fi să-şi păstreze capul limpede.
„Cred că este o meserie foarte grea, cred că este o vocaţie: a fi conducător şi, mai ales, a fi conducătorul unei ţări întregi. Cred că cel mai greu lucru este să nu fii orbit de putere, să nu te contaminezi, şi să-ţi păstrezi capul limpede. Aş spune că prima poruncă ar fi să ai capul limpede. Poate că cealaltă ar fi să ai compasiune, transparenţă, modestie, să nu minţi, să nu furi, să nu ucizi spiritul democraţiei, să ai integritate”, a spus Alina Nelega.
De ce vocea societăţii civile, a oamenilor valoroşi, este mai puţin auzită? Alina Nelega consideră că generaţia sa are încă foarte multe de recuperat, admiţând realist că „jumătate din viaţă a trăit-o în comunism şi jumătate a trăit-o în democraţie”.
„Cred că, pentru noi, a fi vocali şi a ne face vocea auzită, aşa cum se întâmplă în alte culturi, poate la un moment dat să aibă nişte obstacole de tipul unei triste amintiri. Da, cred că un artist trebuie să aibă o opinie, da, în mod aproape inevitabil, artiştii sunt de stânga în toate culturile, dar noi am trecut printr-o perioadă foarte grea de stânga şi artiştii de vârsta mea au de foarte multe ori obstacole în a-şi face vocea auzită. Dar tinerii să ştiţi că se descurcă foarte bine, chiar din ce în ce mai bine”, spune ea optimist.
„A vota”, continuă artista, „face parte dintr-un tip de deontologie civică la fel cum a nu arunca pe jos mucurile de ţigări sau a nu arunca gunoaie în pădure, sau a-ţi respecta rândul la coadă, sau a-ţi cumpăra bilet când intri la metrou sunt lucrurile care îţi asigură viaţa în comunitate”.
„Mai mult decât atât, omul care îşi face datoria, omul care are rolul lui în comunitate are rareori ocazia să-şi facă vocea auzită. A vota este un mod de a te face auzit, un mod de a  da valoare vieţii tale şi a nu te lăsa condus de spiritul gregar, de a nu te lăsa condus de cei care votează că aşa li se spune sau pentru că sunt plătiţi sau „for all the wrong reasons”, ca să zic aşa, şi care sunt destule”, explică Alina Nelega.
Nu crede că electoratul din România este doar acela superficial şi coruptibil.
„Eu cred şi în altfel de oameni. Poate oamenii aceia în care eu cred nu au ajuns să fie reprezentativi pentru electoratul românesc. Eu cred că ei există şi dacă e vorba să-i numărăm sunt destul de mulţi. Haideţi să încercăm ca peste un an sau doi să avem altă imagine asupra electoratului român şi să sperăm că oamenii vor merge de data asta la vot si îşi vor acorda o şansă lor înşile”, încheie artista. 
*Alina Nelega, născută în 1960, este licenţiată a Facultăţii de litere a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj. A debutat în în revista „Vatra”,iar până în 1995 a fost redactor cultural la radio Târgu Mureş şi redactor şef la cotidianul local 24 de ore mureşene. În 1995 renunţă la jurnalism pentru teatru. În 2001 a câştigat premiul UNITER pentru cea mai bună piesă, cu www.nonstop.ro”. Acelaşi premiu l-a primit în acest an pentru piesa „În trafic”. Este director artistic al Teatrului Naţional din Târgu Mureş.
Înscrie-te, propune şi votează preşedintele României!
Gândul a lansat campania-eveniment, „VREAU PREŞEDINTE”, şi îi invită la o amplă dezbatere  în care vocea lor să fie cu adevărat auzită pe toţi românii care vor să participe la luarea deciziei, impunerea agendei relevante pentru cetăţean şi întărirea democraţiei.
Noi te ajutăm să te exprimi, prin vot sau implicându-te. Dacă tu crezi că ai calităţile necesare să fii un lider pentru România, înscrie-te pe platforma vreaupreşedinte.ro. Dacă cunoşti pe cineva care se potriveşte profilului de preşedinte, propune-l. 
Este simplu. Apăsând butonul ÎNSCRIE-TE şi răspunzând la întrebări, încărcând o înregistrare cu tine sau care te reprezintă, poţi intra în cursă. Dacă ştii pe cineva care este potrivit pentru funcţia de preşedinte PROPUNE-l. Spune de ce crezi că poate ocupa cea mai înaltă funcţie în stat. Acesta va fi informat că a fost propus pe platforma vreaupresedinte.ro şi are la dispoziţie 14 zile pentru a se înscrie el însuşi în cursă. La înscriere sau propunere trebuie ataşată o fotografie care să corespundă realităţii. De asemenea, candidatura trebuie motivată, iar limbajul folosit nu trebuie să conţină injurii, să fie licenţios, să instige la ură, violenţă sau încălcarea legii. Candidatura nu va fi validată dacă nu respectă aceste condiţii.  După validarea candidaturii fiecare candidat inscris îşi poate administra contul, postând articole, fotografii sau video.
Vă invităm ca în următoarele două luni să schimbăm modul în care privim votul.
Campania „VREAU PREŞEDINTE” nu rămâne doar pe internet. În următoarea lună CARAVANA „VREAU PREŞEDINTE”  va merge prin toată ţara. Vom face o radiografie a României, vom vedea ce cred şi cum vor românii să arate preşedintele acestei ţări şi îi vom invita pe cei care cred că pot sau cunosc români capabili să intre în acest experiment unic în ultimii 25 de ani.
vreaupresedinte.ro este însă şi locul în care România votează şi unde puteţi să-i transmiţi celui care-şi doreşte să ajungă preşedinte şi „NU TE VREAU”. Este locul în care puteţi intra în dialog direct cu cei care vor să conducă această ţară, să-i întrebaţi şi să le transmiteţi direct ce credeţi depre proiectele lor.
Candidaţii îşi administrează singuri profilele.  Veţi vedea pe vreaupresedinte.ro dacă aceia pe care dumnavoastră îi propuneţi au şi curajul să intre în luptă. Vor avea la dispoziţie 14 zile să-şi valideze candidatura.
Data articol: 17/09/2014
Sursa: Gandul.info
===========
 
Iata cateva comentarii " pro macovei" folosite de-alungul ultimei jumatati de an, de cand am debutat in aceasta campanie.., poate ca nici MM nu se gandea in luna martie sa candideze...{ordinea postarilor este inversa = cele mai noi sunt primele]
=============
13 07
EU TIN CU NELSON MANDELA SI MONICA MACOVEI !!!

Acum 5 minute, am terminat de vizionat filmul 'Mandela - Lungul drum spre Libertate...'; fara a fi deloc exagerat si fara patima sau, mai ales fara URA... va spun ca noi romanii suntem exact asa cum erau sud-africanii acum 20-25 de ani. Venirea la conducerea tarii lor a unui om de culoare, un negru, oropsit timp de multi ani in inchisoarea vieti sale - ei au reusit sa-l aleaga > asa suntem noi acum (!) cand trebuie s alegem un nou presedinte, de alt gen decat cel masculin - dupa atatea mizerii si o asa mare dezbinare nationala = este absolut necesar s-o alegem pe MONICA MACOVEI ca PRESEDINTE din PRIMUL TUR !!!
Asta este adevarata tinta a celor care gandesc ca mine = DIN PRIMUL TUR !!!
Nu cu ura, nu cu razbunare si cu Crucea Dreptatii in fata fiecarui om care simte romaneste.
Gata, este deajunds,cu potlogariile, cu tradarile, cu hotia si 'gudureala' pe langa mai marii zilei.
Romania trebuie sa renasca ca altfel NU SE MAI POATE - AICI TREBUIE INSTALATA FORTA LEGII SI A DREPTATII ! Doamne ai grija de noi.... Amin !~
==========

STITI CE  MI  SE  PARE TARE CIUDAT....:
TOTI  'CEI MARI', CARE POSETAZA CA SI  MINE [eu fiind un 'postac' mai mic...], DE CAND TOT CAUT, SCRIU, PROMOVEZ  NISTE ARGUMENTE IN FAVOAREA CANDIDATURII  D.nei MACOVEI...,
.......NIMENI  DINTRE ACESTI CORIFEI  NU MI-A DAT UN 'LIKE'  SAU NICI  MACAR NU "M'0R INJURAT".... CHIAR ASA DE RAU GANDESC SAU SCRIU ?
DAR, DECE, CEILALTI, CEI MICUTI  CA  MINE  REUSESC SA-MI DEA ACEST TERIBIL 'LIKE' 
"C E V A  E  P U T R E D  I N  D A N E M A R K A" [la noi romanii !]......
O dimineata buna sa aveti....
==================== 


Wikipedia>Prin istoria românilor se înțelege, în mod convențional, istoria poporului (grupului etnic) român, de la formarea acestuia până la epoca contemporană a secolului XXI.
....eu, care nu sunt un istoric si probabil nici un intelectual adevarat, simt ca in Istoria romanilor s-a ivit un fapt nemaintalnit: anume posibilitatea, deloc obisnuita la noi ,de a avea un Presedinte de tara de gen femenin.
Este chiar nastrusnica ideia si parca seamna cu alte momente deosebite din istoria noastra, de pilda: alegerea lui Cuza ca Domnitor, pe rand,  in cele doua principate Moldo-Vlahe..., sau – aducerea pe tronul tarii a unui print de neam strain...., sau Intregirea tarii culmiannd cu Alba Iulia..., sau detronarea unuii monarh care a schimbat in bine soarta razboiului la 23 Ag. ’44 dar si izgonirea acestuia atunci cand, in ’89, pe drept constitutional, trebuia sa i se redea tronul...; poate mai sunt si alte exemple ca acestea, in care noi romanii ne-am aratat isteti si am renascut ‘din cenusa’, ca in legenda ‘Pasarii Pheonix’.
Este cazul ca cei care pot cuvanta mai bine ca mine sa remarce acest fapt – Romania poate Renaste !!!, ‘iesind’ din cumplitul ‘razboi romano-roman’ si alegand a merge numai pe cai drepte si cinstite.
Pentru toate acestea , eu simt ca este momentul unei cotituri si, deci, voi da votul meu pentru D.na Macovei. Doamne ajuta-ne....
  ==============


DIN CLIPA ASTA, INCEPAND, SE DESCHIDE  LISTA CU PROBLEMELE TARII.

Este o lista, un Opis, cu toate necazurile, greselile, inechitatile, plangerile noastre
lista pusa la dispozitia D.nai Macovei, candidat la functia de Presedinte al Romaniei;

Trebuie evidentiate doar probleme cu caracter social-administrativ si absolut LEGAL care pot intra in aria de competente a unui conducator de tara si de neam, probleme care fac ca tara noastra sa fi devenit, in ochii multora, o 'tara second-hand', buna de jumulit si de pus 'la colt'; trebuie ca astfel sa excludem din conduita si realtiile noastre orice amestec cu trecutul care ne-a injosit si a facut ca lucrurile sa fie rele !

Incepeti sa scrieti, fara teama dar cu competenta autentica, aceste neajunsuri observate sau chiar simtite pe 'pielea' Dv. de-a lungul acestor 25 de ani....
Asa ar trebui inceputa 'Renasterea Romaniei' noastre dragi si plina de har.....!

Mircea Olaru Acceptam ca aceasta pagina de FB sa devina un fel de 'port drapel' al nazuinteleor noastre, scrise cu chibuzuinta, negru pe alb si fara dubii...; din acest OPIS trebuie sa rezulte cum dorim noi sa traim, sa fim, sa devenim ceea ce meritam noi si tara ! Excludeti 'adjectivele', injuriile sau calomniile, fiti plini de virtute cand alegeti ce vreti sa fie mai bine, Doamne ajuta, ca este ziua de nastere a Sf. Fecioare, 'mama' noastra a tuturora...... Amin


Mircea Olaru oameni buni, mereu se scrie pe diferite retele despre multele neajunsuri si nedreptati; ele au cam ajuns sus si asta-i ultima picatura: alegerea D.nei Macovei care sa faca ca toate rele din viata, din relatiile si socieattea noastra sa dispara, treptat si bine chibzuit. Nu se mai poate continua cu aceste acte de Incompetenta, Coruptie si nesfarsite Tradari politice si chair economice, mai ales ....
  ====
D.na Macovei are sanse logice de a castiga,,,Curajoasa Doamna Macovei > ""statutul dv. de candidat independent, fara partid, fara baroni si fara compromisuri nu va permite usor sa strangeti fondurile necesare unei campanii [ma rf. la partea comerciala]; din acest handicap dv. trebuie sa iesiti, venind in fatza oamenilor si povestidu-le 'istoriile' celor 40 de legi sau amendamente facute in UE; aceste 'istorioare' vor avea darul, mai mult, de a convinge oameni in ce fel judecati, lucrati si didicati unei cauze [ va atrag atentia ca aceste istorioare vor face obiectul unui viitor posibil best seler]; dati jos 'bunul simt' care va caracterizeaza si spuneti, de la obraz, lucrurilor pe numele lor adevarat; va doresc succes - eu sunt convins ca daca dv. veti ajunge in turul II presedintele TB va va sustine neconditionat... dar trebuie sa ajungeti acolo. e musai !
==============

Reflexul pavlovian poate fi folosit si in politica, mai exact in manipularea opiniei...; avalansa de 'gafe', de mimari ale incompetentei, de minciuni dezmintite, etc..., toate aceste 'balbe' care provoca o reactie fireasca DAR NU DECISIVA.... au rostul de a 'ne dresa' ca atunci cand va fi data 'LOVITURA ANULUI' sa aveam deja reflex aceias reactie, asteptata si 'educata' cu mult timp inainte !!! Solutia este: fie, la prima greseala taiem raul din radacina... SAU  nu mai bagam in seama aceste provocari subliminale [daca niciun post tv nu mai reia interminabilile discutii 'anti'..., 'EI' ar cadea in derizoriu si ar disparea din mentalul public]. Totul depinde de cat de 'parshivi'  putem fi si noi....; asta-i adevarata lupta ! "Think about'!!!
  ========
anunt cu modestie ca in 4-5 zile sterg lista de nume cu tenta politica; ma las pagubas, sa aveti o seara cat mai placuta
Îmi placeÎmi place · · Distribuie
Mircea Olaru vreau sa fim bine intelesi...., nu inseamna ca renunt la idealurile mele..., este doar o reactie la brambureala in care traim si eu ma voi auto-cenzura ca doar nu pot sa schimb eu lumea....[pe mine m-o 'terminat' clipul acela in care oamenii nu stiau care-i capitala tarii...]
Georgeta Dumitru Aveti mare dreptate si eu sunt dezamagita de ce se intampla in jurul meu , multa lume care nu intelege nimic si pe ei se bazeaza acesti politicieni care sug averile tarii.Poate suntem noi un popor care trebuie sa sufere, care nu stim sa ne alegem conducatorii, care nu stim sa ne apreciem....!!!!!! Doamne nu lasa poporul roman, da-i mintea cea din urma ! doar atat mai pot spune!
Mircea Olaru 'pan'la D-zeu..., te mananca 'sfintzii'"

anunt cu modestie ca in 4-5 zile sterg lista de nume cu tenta politica; ma las pagubas, sa aveti o seara cat mai placuta
Îmi placeÎmi place · · Distribuie
Mircea Olaru vreau sa fim bine intelesi...., nu inseamna ca renunt la idealurile mele..., este doar o reactie la brambureala in care traim si eu ma voi auto-cenzura ca doar nu pot sa schimb eu lumea....[pe mine m-o 'terminat' clipul acela in care oamenii nu stiau care-i capitala tarii...]
Georgeta Dumitru Aveti mare dreptate si eu sunt dezamagita de ce se intampla in jurul meu , multa lume care nu intelege nimic si pe ei se bazeaza acesti politicieni care sug averile tarii.Poate suntem noi un popor care trebuie sa sufere, care nu stim sa ne alegem conducatorii, care nu stim sa ne apreciem....!!!!!! Doamne nu lasa poporul roman, da-i mintea cea din urma ! doar atat mai pot spune!
Mircea Olaru 'pan'la D-zeu..., te mananca 'sfintzii'"
==============

Mircea Olaru Cu candidatul la prezidentiale - M. Macovei, avem o sansa UNICA: un Presedinte, fara partid, fara baroni, fara compromisuri, prima conditie a existentei ’partidului renasterii nationale’ format din 20 mil de membri
  ===========

"REGIMUL BASESCU......",

INITIAL AM VRUT SA FAC CATEVA ARPECIERI DS. EXPRESIA 'REGIMUL BASESCU' VIS-A-VIS DE PROPAGANDA IMBARLIGATA A CELOR CARE SE DAU 'DE STANGA'... DAR MI-A ATRAS ATENTIA FOTOGRAFIA DE MAI JOS IN CARE ESTE TITRAT 'COLAPSUL REGIMULUI BASESCU'...

SI iata care este colapsul: - cel putin in Buc dar si alte orase vezi multe masini, Ok, nimic anormal dar majorItatea acestor masini au in ele DOAR un singur pasager pe post de sofer..., de aici deduc cat de greu o duc romanii si ce mare e colapsul; apoi vad ca tot ce este loc de distractie , la mare, la munte, in Centrul Istoric etc. este o imbulzeala mai mare decat la 'Marsul de la Cotroceni [alias 'Caderea Bastiliei la frantuji]..., tot o forma de colaps.

Regimul Basescu a adus si alte multe nenorociri mai ales la cei care nu mai stiu exact cate case au sau cate hectare de pamant sau padure au dobandit cu o usurinta rarisima... si culmea - toate aceste 'colapse' se datoreaza unui om care nu s-a lasat si a mers mai departe DAR din pacate, de multe ori SINGUR....

De aceea imi pun intrebarea simpla a omului de rand:'ce-ar fi fost cu tara noastra daca toti am fi devenit 'colaborationisti' ai 'regimului Basescu', regimul unui presedinte ALES si nu manipulat ? Am fi ajuns noi oare la standardele tarilor nordice  au ba ?
DAR
Finalul fericit, un fel de 'happy end', care tare mi-l doresc este ca TANDEMUL menit sa conduca tara in urmatorii ani, in urmatoare decada, sa fie format de - Presedinte Macovei Monica.. si Prim ministru Traian Basescu; atunci ati vedea un adevarat colaps, colapsul unor ... dar nu-i mai numesc inca odata care's ei ca-i stim prea bine.

Mai este timp ca 'tandemul optim menit pentru noi romanii'... sa se formeze, spre binele tuturora. O zi buna sa aveti si  un weekend plin de 'colapse'.....

============
PRN = Am incercat, in zadar, sa constitui un grup dedicat unui proiect de infiintare a Partidului Renasterii Nationale.... nu am reusit; grupul dorit inca nu exista si daca cineva ma poate ajuta sa desfac matzaraia asta de klicuri si like-uri... il rog sa ma ajute; ideia este ca pana la infiintarea acestui partid, noi, oamenii de rand sa punem pe tapet toate dorintele noastre, cele realizabile si care au un mecanism simplu de rezolvare [ de ex., cum sa-i stimulam pe viitorii pensionari sa devina intreprinzatori {IMM} si astfel pensia aia mica si nenorocita sa nu mai fie singurul lor mod de sustinere a vietii etc.], sunt multe probleme legate de economie, de cultura si sanatate, de agricultura [cum se pot accesa ne-birocratic fondurile europene etc.]. Toate framantarile si observatiile, sesizarile obiective, propunerile fezabile simplu de realizat dar necesare pentru a contura un trai mai bun... toate trebuie sa fie puse pe pagina viitorului grup numit 'Proiect: Partidul Renasterii Nationale', 2014
Este un apel fara veiletati politice dar care porneste din nevoia de a rezolva, noi oamenii simpli, ceea ce nu s-a rezolvat pana acum... Este primul pas..., hai sa le facem pe urmatoarele dar conditia este UNITI si TOTI EGALI pentru a iesi din fundatura asta a vietii sau a istoriei noastre....
 O zi buna la toti Prof. Mircea Olaru, Bucuresti, absolvent al ICF/1963, specializare Natatie,
===============

Mircea Olaru Mircea Olaru eu am hotarat sa nu mai bag in seama chiar numele acestei televiziuni{Antena APACA 3}; am impresia ca ei chiar asta vor..., sa ne zgindare si sa le creasca ratingul; nu merita, asa sa faceti si voi toti, ignoratii total si iremediabil.... hihuhoha, traim mai linistiti fara ei
>dilema CNA: Mircea Olaru singura metoda care poa's-o trezeasca la realitate pe aceasta 'amazoana' de la CNA este expresia 'da-i funie sa se spanzure'..., adica si celelalte televiziuni sa faca exact ce a facut antrena 3 si D-zeu cu mila Sa...
  ===========
Iata cele 10 porunci romanesti [ele sunt inspirate din cele ale ortodoxiei/wikipedia]:

I.Tara, Limba, Traditia, Neamul si Bogatiile acestora sunt date de D-zeu.
II.Sa nu-ti tradezi Patria si Poporul.
III. Sa nu vorbesti de rau ce este romanesc.
IV.Munceste cinstit,  nu insela pe nimeni in toate zilele lasate de D-zeu.
V.Cinsteste-ti Stramosii, Parintii, Neamul si Locul unde te-ai nascut.
VI.Sa nu furi din munca si agoniseala altuia.
VII.Sa nu-ti inseli nevasta, copii si parintii.
VIII. Sa nu minti, sa nu-ti tradezi aproapele si tara.
IX. Sa nu ucizi { premeditarea va fi pedepsita cel mai aspru cu putinta}.
X. Sa fii demn de numele de Roman si de Tara ta; apare-le cu pretul vietii!

http://mircea-olaru.blogspot.ro/2014/07/pentru-o-noua-etapa-in-dezvoltarea.html?spref=fb
==============
Cititi si apoi folositi butonul ”Distribuie”

Va multumesc ca ati acceptat...; eu sunt prof.de sport / antrenor de inot(78 ani)..., de cca. 65 de ani ‚’ma lupt’ cu ceea ce s-ar numi  ’imperfectiunea umana’ [in cazul meu, concret,  cu o imperfectiune motrica dar si comportamentala, proprii cerintelor de a modela, a devenirii, unor fiinte comune  transformate in viitori campioni, niste exceptii].

Probabil ca aceasta stare de perpetua cautare a ’defectelor’, a cailor de estompare a lor, a condus la un defect profesional, care l-am remarcat a se manifesta nunumai la sport ci si la alte domenii – in cazul de fatza la Societate si la cea mai remarcabila forma a existentei  ei – Politicul.

Ca un preambul trebuie sa stiti ca eu cred ca politica romaneasca este sub orice critica dar mai ales ea a devenit  un lux greu platit de noi toti care stam la prostii sa mai ’vedem ce se intampla’ [ eu ca antrenor de inot, daca as fi avut rezultatele, comparabile, cu cele din politica noasra..., poate ca eram de mult indepartat sau chiar la inchisoare...]; in framantarile mele, cred eu, am gasit solutiile – ele fac obiectul celor doua materiale, care sunt cam lungi si necesita timp de a le citi si intelege..., DAR, daca exista un minim interes pentru viitorul vietii noastre, eu spun ca, cu calm si impartialitate se merita a pierde cca. 60 minute pentru a deslusi spusele mele – va multumesc si: succes -

“wer Sie einmal verrät, tun Sie es wieder ein zweites Mal“
cine te tradeaza odata, o mai face si a doua oara






  =================


PETITIE - APEL CETATENESC

Cei 25 de ani de lupte politice au dus tara la ruina si degradare morala si materiala....;  mai ales in ultimii 10-14 ani, fiecare partid in parte, din fel de fel de motive, au dus o lupta nefasta contra Presedintelui Statului, presedinte ales legal, prin Referedum de catre electorat [ intebam - unde ar fi fost tara noastra acum daca acest ’carnaval al tradarilor’ nu ar fi avut loc ?]

In toamna acestui an vom alege un nou Presedinte al Romaniei.....; oare,nu am putea alege un presedinte fara a cheltui asa de multi bani ? Nu cumva politica reprezinta un prea mare lux pentru noi, ajunsi in situatii precare ?

Neamul nostru s-a saturat de miselia acestor manipulari facute de toate partidele politice...,
DAR
a mai ramas un ’partid’ care trebuie sa guverneze tara, iar acesta este  JUSTITIA!
Iar pe justitie merita sa dam bani, indiferent cat ar costa !

Daca vom continua sa alegem politicieni, ei vor avea, mereu, in spate ’baronii’ care i-au sustinut sa castige dreptul de a taia si spanzura cum doresc.

In aceste conditii, chem toti romanii sa nu aleaga niciun politician in fruntea tarii, cer concetatenilor nostri sa aleaga o persoana care nu a fost implicata in afacerile politicului – aceasta persoana este juristul Monica Macovei, candidat unic si independent al nostru; pe D.na Monica Macovei,  o rugam sa se retraga din viata politica, unde nu si-a gasit locul tocmai din cauza faptului ca sa manifestat mereu a fi libera si incoruptibila; doar ea poate sa apere neamul si tara, societaeta,  de toate primejdiile aduse sub masca falsei ’democratii’ aplicata necinstit  de catre cei putermnici asupra celor nevoiasi{ in gluma spus:’n-o vad pe M.M. pe tocuri de 15 cm....’, zau]

Chem sa constituim  ’Adunarea celor care apara Justitia si Tara’ {AJT}, aplicand aceste 10 porunci inspirate din Biblia stramoseasca, porunci adaptate la zilele si realitatile noastre.

’AJT’  reprezinta vointa nationala a poporului  roman si respecta toate angajamentele cinstite facute de predecesori in numele Romaniei.
Cele zece porunci ale Romanilor
I.Tara, Limba, Traditia, Neamul si Bogatiile acestora sunt date de D-zeu.
     II.Sa nu-ti tradezi Patria si Poporul.
    III. Sa nu vorbesti de rau ce este romanesc.
    IV.Munceste cinstit,  nu insela pe nimeni in toate zilele lasate de D-zeu.
     V.Cinsteste-ti Stramosii, Parintii, Neamul si Locul unde te-ai nascut.
    VI.Sa nu furi din munca si agoniseala altuia.
    VII.Sa nu-ti inseli nevasta, copii si parintii.
   VIII. Sa nu minti, sa nu-ti tradezi aproapele si tara.
     IX. Sa nu ucizi { premeditarea va fi pedepsita cel mai aspru cu putinta}.
      X. Sa fii demn de numele de Roman si de Tara ta; apare-le cu pretul vietii!
=================================
Aderati la  AJT, in mod voluntar, fara a va gandi la foloase materiale, etc.; aderati  doar pentru aceste alegeri din toamna anului 2014;  aveti sarcina de a pazi urnele cu voturi din sectiile de votare si veti veghea astfel sa nu existe decat cinste si corectitudine in manifestarea votului.
============

Ponta> nu este cazul sa apelam la asemenea ipostaze... DAR, iata o contradictie in termeni specifica barbatilor romani: ambele partide [alcatuite, ambele din fosti securisti..] lupta cu un acelas adeversar Traian Basescu de parca le este frica sa dea ochii intre ei ca adversari; pai daca nu era TB de cine naiba se mai luau... cred ca de....

Mircea Olaru Eu vreau sa atrag atentia celor in drept {Istorici, Diplomati, Prof. Univ. si ale categorii de elita nationala}: ROMANIA se afla intr-o situatie unicat - poate avea pentru prima data un presedinte de gen femenin, care este ABSOLUT echidistant, care nu depinde de un partid ci de popor, care nu are baroni pe care-i 'sa-i adapte' si nu are dece sa faca vre-un compromis, de orice natura; Monica Macovei are un singur targhet -RESPECTAREA LEGILOR SI A TRADITIILOR NATIONALE... In toamna asta VINE ORA ROMANIEI , Romania cea adevarata ! Nu ratati sansa istorica parca harazita de Bunul Dumnezeu care incearca sa ne ierte de pacatele savarsite in ultinii 25 de ani [ vorba stramoseasca este eprfect valabila:"Dumnezeu iti da... DAR nu-ti baga si'n traista"


am 79 de ani si am crucesc cum sunt educatii copii celor care tot apar in fatza ns. : oameni bogati, copii plini de frumoase perspective iar parintii le ofera un spectacol de maxima depravare, copii ajung as ajuta parintii care ajung la ananghie cu sanse mari de a repeta si ei ceea ce-au facut ai lor...; ce sansa de viata corecta si demna vor avea acesti urmasi... ei vor trai tot in 'vizuinele' partidelor, agatati din disperare de fiecare nou sefuletz si mereu cu teama ca ziua de maine sa nu mai semene cu cea de azi... urat viitor au copii acestor oameni de vaza ai tarii {gadurile mele au aparut dupa ce am deschis pag. d.lui Isai Pop, un mic exemplu de traire romaneasca...]

Mircea Olaru romanii sunt la rascruce de drumuri.... unii judeca cu ceea ce au invatat la scoala, din viata demna si plina de virtute...., altii folosesc in gura lor tot celul de expresii anatomice si adjective care indica "cine's" ei in fatza vietii; pacat ca acestia nu inteleg cea inteles, in urma cu 5 secole, un ovrei batran din Olanda [Spinoza] : " LIBERTATEA ESTE INTELEGREA NECESITATII " !!! Tara are nevoie sa fie condusa de cineva care nu are nicio legatura cu politica ci doar cu Dreptatea si Justitia air reprezentanta acestor doua deziderate este D.na Monica Macovei “”Si vis Pacem, para Justitiam / De vrei Pace pregateste Justitia!””
http://mircea-olaru.blogspot.ro/.../uneltiri-obisnuite-si...

Monica > Mircea Olaru Iata un argumet neutru si echilibrat in favoare D.nei Monica Macovei: in toamna, innevitabil actualul presedinte isi incheiei mandatul...., evident exista o lista de posibili candidati la presedentie...., toti sunt de gen masculin.... si nici unul nu are alura si posibila prestatie aratate de precedentul presedinte Traiaan Basescu... deci, nu ne ramane decat alternativa, promitatoare, de a alege un presedinte de gen feminin, adica pe D.na Monica Macovei; cei care indruga povesti cu trecutul ei sa nu uite ca toti am trecut 'pe acolo' si vb. biblica. 'sa dea cu piatra cel ce n-a gresit'....D.na Monica Macovei, este o f. buna profesionista, este si o persoana de moralitate inalta, are determinare si ne iubeste, pe toti, asa cum suntem....; ea poate fi adevarata solutie a noastrahttp://mircea-olaru.blogspot.ro/2014/07/uneltiri-obisnuite-si-perpetue.html

“”Si vis Pacem, para Justitiam / De vrei Pace pregateste Justitia!”” http://youtu.be/BW805sPrlzk, by R. B. Gregg (1936)>>


Mircea Olaru “”Si vis Pacem, para Justitiam / De vrei Pace pregateste Justitia!””
Viitorul presedinte al Romaniei trebuie sa fie cel putin egalul actualului presedinte ... [logic]; dar la ‘orizont’ nu se prea vede unul care sa fie asa – caz in care romanii trebuie sa aleaga un presedinte de gen femenin, iar in acest caz trebuie sa alegem pe nimeni altcineva decat pe Monica Macovei !!! Avem absoluta nevoie de o ‘Angela Merkel’ – “Made in Romania”
http://youtu.be/BW805sPrlzk, by R. B. Gregg (1936)>>
http://youtu.be/BW805sPrlzk, by R. B. Gregg (1936)>>

Mircea Olaru Opozitia politica e vai de capul ei... DAR exista Opozitia noastra, a oamenilor simpli care o voteaza cu Monica Macovei ca si candidat independent, nemajt de politica...
Mircea Olaru pai..., presedintele s-a cam 'prajit' cu generatia asta 'tanara', mostenitorii tronurilor rosii...; la ei nu vezi decat egoism ,ura si [stai ca va dau eu una din italiana] "l'errore umano più comune e banale di credersi l'ombelico de mondo"..., evident ei cam uita ca mai exista si o Romanie adevarata, plina de greutati si necazuri; mie mi-ar fi rusine sa mai postez asemenea elucubatii cand d.na asta - Birchall [in linba turca = este o rostire ca un ordin 'hai odata'..] nu mai este deloc chiar tanara...
l'errore umano più comune e banale di credersi l'ombelico de mondo
de curand, am ca vecin, un vechi cunoscut, fugit de comunism in Suedia; odata mi s-a 'destainuit':"m-am saturat de comunistii astia suedezi"...; am ramas cu gura cascata.. si el mi-a argumentat: nu poti sa faci nimic de capu' tau, nu poti sa gresesti, nu poti sa te simti si tu singur... peste TOT domneste Ordinea si Legea; de ex. - daca intri cu un 4x4 al tau in oras (!) si n-ai platit rovigneta... amenda iti vine in 3 zile si este egala cu cat costa masina ta noua..., daca gresesti, deh. ca tot omu'..., platesti de-ti merg capacele... deci vecinul meu s-a saturat de aceasta permanenta pseudo-'Securitate' care obliga la Ordine si Respect... in rest va las pe voi sa judecati unde-i mai bine: acolo sau aici - eu zic ca aici, aici poti sa faci ce vrei, sa omori si sa stai 3 ani la mancare gratis, sa furi [e bine sa furi mult ca sa ai ce spagi sa dai la cei care te vor judeca] samd. Alegeti..., vai noua!

 Monica > Mircea Olaru Iata un argumet in favoare D.nei Monica Macovei: in toamna, innevitabil actualul presedinte isi incheiei mandatul...., evident exista o lista de posibili candidati la presedentie...., toti sunt de gen masculin.... si nici unul nu are alura si posibila prestatie aratate de precedentul presedinte Traiaan Basescu... deci, nu ne ramane decat alternativa, promitatoare, de a alege un presedinte de gen feminin, adica pe D.na Monica Macovei; cei care indruga povesti cu trecutul ei sa nu uite ca toti am trecut 'pe acolo' si vb. biblica. 'sa dea cu piatra cel ce n-a gresit'....D.na Monica Macovei, este o f. buna profesionista, este si o persoana de moralitate inalta, are determinare si ne iubeste, pe toti, asa cum suntem....; ea poate fi adevarata solutie a noastra
                                   
                                                          
 

   
Mircea Olaru legat de acest aspect, va spun o poveste: inainte de '89, am cunoscut o familie care venea la bazin sa-si nvete copilul sa inoate....; ne-am impretenit binisor pentruca, tam-nesam.., ei mi-au facut confidenta ca sunt ... 'sub acoperire'.., pe mine m-o durut undeva ca nu aveam ce sa 'descopar'...; dar, dupa 'evenimentele' din '89, ma intalnesc intamplator cu ei si vadit impresionat de situatia lor i-am intrebat: 'acum ce-o sa faceti?'..., la care Dl. ia luat cuvantul D.nei si mi-a spus repede :'pe mine m-au dat la liberali iar pe ea la taranisti'... era evident 'o traditie'.... hiiihohuha !!!

de militati pt a crea inca un partid unic... eu nu agreez ac. varianta; dreapta este nu o politica, dreapta este un mod civilizat de a trai, dreapta se poate uni oricand [este chiar un exercitiu de credinta ..] pentru a face un front comun pt o ideie punctuala [un candidat, o lege, un 'razbel'...], dar partidul unic de dreapta va avea baronii lui si aia vor dori sa-si ia inapoi banii care i-au dat..; asa nu  mai merge; nu mai stati la TV-uri sau pe 'retele', mergeti fiecare formatie de dreapta, din om in om si din casa'n casa si convingetii ca aveti voi dreptate - este o munca f. grea dar este cea adevarata, restul... niste gogosi... !!!
Interesant, iata lista de pretini mei in reteau FB care o agreaza pe D.na Senator G.F.Vranceanu : Ajofm Ilfov, Dragos Neagoe, Gabriel Ciocan, Irina Munteanu, Ivanus Lorena Georgiana, Livius Liviu, Madirjac Gheorghita, Maria Enache, Mitica Candea, Natalia Hutanu, Neculai Corceovei, Rasvan Kiki Mustata, Teodor Gheorghe ... poate mai sunt is altii; eu , Mircea Olaru declar ca nu agrez deloc aceasta persoana din motive strict personale; in cazul de fata se aplica principiul -"prietenii dusmanilor mei..., sunt si ei dusmanii mei"[ regret dar eu asa sunt si nu pot devia de la acest crez/ cei care doresc lamuriri, sa ma contacteze..., poate vor avea o surpriza, de multe ori aparentele inseala] O zi buna tuturora

Mircea Olaru fotografie din timpul stagiului militar unde am ajuns in 1958 la o unitate de munca a MAI.; asa m-am 'lasat' de sport si chair multumesc celor care m-au trimis in 'bejenie', ca numai asa mi-au venit mintile la cap si m-am apucat de treaba; intai mi-am 'schimbat' originea sociala, dupa armata am devenit muncitor necalificat si nu fiu de advocat..., apoi la inscriere la ICF, [dupa ce de 2 ori dadusem admiterea, intrasem dar eram respins la secretariat din cauza ca nu aveam trimitere de la locul de munca], am fost, insfarsit primit [si datorita cuvantului de recomandare a pretinului meu Octavia Mladin]. Studiile le-am terminat cu 9.20 dar ca asistent la cat. de Natatie nu am avut loc,[tot mai eram un fost, fiu de advocat...] si asa am ajuns la Centru de Cercetari EFS/ SSE Viitorul. Din 1953 cand am ajuns la Buc. si la clubul Dinamo [elev fiind Federatia a ales Dinamo fiind cel mai aproape club de bazinul Floreasca , de I.L.Caragiale] am fost bun prrieten cu VICTOR FIREA, apoi la ICF cu ELENA FIREA [oe care am avut-o si ca rector la Univ. Ecologica] iar pe RAZVAN FIREA l-am crecut si l-am invatat sa inoate... Deci D.na Senator Gabriela Vranceanu Firea nu are niimic comun cu acest nume si ii sugerez sa renunte la acest nume onorab il pentru tot sportul romanesc

·  Român În Țara Mea Nu ma las si nu va las!! Daca i-ati lasa pe PDL-isti cred ca ar fi si mai bine!
· 
· 
Mircea Olaru vedeti, cat de superficial judecati lucrurile: partidele de stanga s-au unit si au facut o uniune alias 'partidul unic' si tot ce misca se face numai la ordin de sus; partidele de Dreapta, incearca si ele sa faca fatza Stingii si, nici mai mult nici mai putin doresc si ele un 'partid unic de dreapta'; pai asa nu merge - fiecare 'partid unic' va avea baroni si nenorocirile lui, deci indiferent de ce parte este. Dreapta trebuie sa fie plina de partide, 'partiduletze', care sa penetreze inima romanilor iar daca realitate o cere, avind aceias strategie..., se unesc pentru a alege un candidat, pentru a vota o lege, pentru cite si mai cite exista pe agenda. Dreapta trebuie sa fie unita prin munca de convingere a cat mai multor romani ca dreptatea e de parte ei ! Aceasta munca nu se face pe ecranul de sticla... se face mergand din usa in usa si din sat in sat samd. E de munca domnilor nu de publicitate !
Mircea Olaru a distribuit un link via Monica Luisa Macovei.
Mircea Olaru > daca iesiti putin din rutina zilelor astea.., veti intelege ca actualul Presedinte al Romaniei Traian Basescu , in vecii vecilor, NU POATE SA PIARDA ! Motivul este de logica elementara: 1/ daca dupa plecarea sa, Justitia va incapea pe mainile celor care i-au facut lui si noua viata un calvar... omul de rand ii va da lui TB dreptate...!!!; 2/ daca, viitorul presedinte si aliatii sai, vor acorda Justitiei pretuirea ce se cuvinte ...., iarasi, omul de rand va gandi 'asa cerea si TB' !!!; deci, toti cei care v-ati aliat contra presedintelui, luptati pentru o cauza PIERDUTA si deci INUTILA si LIPSITA de SENS.... - DIN CONTRA, daca v-ati fi aliat cu actualul presedinte, ROMANIA ar fi avut numai de castigat si asa puteam trece si noi ca o natie, un neam Demn si Onorabil. Blestemati sa fiti deapururea, Amin !!!

16 Mai 12:12

dece mergeti pe drumul dovedit gresit al formarii unui 'partid unic' de dreapta...? Cei care sunt de dreapta sa-si vada de partidul lor, sa-si faca prozeliti iar cand natura politica o cere sa se uneasca in a sustine acel 'ceva' [un candidat, o lege, o masura] NU MAI AVREM NEVOI DE INCA UN PATID UNIC ca el vine cert cu baronii lui si cate altele; lasati competia libera a edificare a 'dreptei' si uniti-va doar cand este cazul [ adica acei politicieni de dreapta nu muncesc eficient si au nevoie de o 'manta' care sa le acopere neputintele – partid unic]

  ==============

RL> daca ar fi Monica Macovei as trece cu vederea faptul ca m-am saturat de partide unice, fie ca sunt pe stanga ori pe dreapta cat tot baronii aia vor aparea parerea mea este ca partidele de dreapta, cele mici sau mari, trebuie sa munceasca ! Sa mearga din usa in usa si sa convinga oamenii de dreptatea lor asa doar la TV zau ca si mie mi-ar place.Eu sunt antrenor de inot, am invatat in cei 50 de ani de meserie cca 25000 de copii si adulti sa inoate... daca eu imi faceam meseria asa cum si-o fac ei... eram de mult la inchisoare sau ma lasam...Deci pt mine nu exista barbat viitor presedinte ci o femeie si nu una.. ci doar Monica Macovei !!!sa aveti o zi bunaMO

Aseara, pe EuroNews, primul subiect prezentat era legat de posibilitatea ca Angela Merkel sa devina Presedinte al UE [ cred ca optiunea este realista si chair eficienta](a); din polemica partidelor de dreapta romanesti, nu rezulta ca adunaera lor sub stegaul unui partid suveran ese posibila din motive subiective {grandomanii imberbe] (b). In acest context eu fac urmatoarea  ’declaratie politica’ ....:
 << Postez un ultim apel cu iz politic,  la ratiune si inteligenta  din partea celor care vor citi acest mesaj:
1.      Cei care sunt adeptii ideologiei ’de Dreapta’, INDIFERENT de PARTID .., deci,care sunt opusul ideologiei de Stanga ..., sa aleaga FORMAREA UNEI ALIANTE, FARA PARTIDE, IN CARE SA SE REGASEASCA doar ideia ’sunt un om de dreapta’; cel mai simplu si direct apel la asemenea simpatizanti ar fi ca denumirea acestei aliante sa fie simpla si convingatoare -   ”Alianta de Dreapta”[AD]; acest lucru este opus manierei folosite de cei de Stanga care in Uniunea lor, au un conglomerat de partide, fiecare cu pretentii si interese specifice [dar au lozica comuna  sa fie ’neaparat contra lui traian basescu’, care, de exmplu -  daca nu ar fi existat pe scena politica,  acesti stangisti nu ar fi avut dece a se mai uni, niste ciudati...]
2.      ”Alianta de Dreapta”, nemai avand langa acest titlul alte nume va reprezenta o singura optiune, fara fel de fel de alte invocari si solutii – iar acest lucru va insemna ca exista UNITATE si ca toate celelalte interese devin minore in fata sintagmei  ’eu sunt de drepta’.
3.      Cel mai bun gand pe care doresc sa-l transmit acestor lideri de Dreapta este ca fie de acord cu rationamentul urmator:
Mircea Olaru “”Si vis Pacem, para Justitiam / De vrei Pace pregateste Justitia!””
Viitorul presedinte al Romaniei trebuie sa fie cel putin egalul actualului presedinte ... [logic]; dar la ‘orizont’ nu se prea vede unul care sa fie asa – caz in care romanii trebuie sa aleaga un presedinte de gen femenin, iar in acest caz trebuie sa alegem pe nimeni altcineva decat pe Monica Macovei !!! Avem absoluta nevoie de o ‘Angela Merkel’ – “Made in Romania”
http://youtu.be/BW805sPrlzk, by R. B. Gregg (1936)>>
solutia simpla pe care o vad eu: ministerul agriculturii sa infiinteze servicii de 'taxi-culegatori' de viitori tarani interesati sa capete bani europemi, contra unui comision de "X"% procente.. asa s-ar termina cu toata balmaseala si coruptia; ca 'taxi-comisionar' asat stie legea, stie unde sa bata la usa si stie cat castiga cinstit daca face treaba taranului...; asa, ca acum nu v-a iesi decat noi suvuri si alte vile.. evident la cei care aproba 'fondurili'..... uf......
Antena satelor Agriculuta
Acum, proaspat si imediat: azi 26 04.2014, orele 13.00-13,30, ati avut o emisiune ’tanguitoare’ ds. agricultura; numai vorbe si idei ’trecute’, nimic nou si eficient; iata ca pornesc, nu stiu a cata oara, de la o prima constatae: Westul [UE etc.] nu doresc sa aiba in noi un nou concurent... iar noi nu stim sa ’le-o tragem’, FACAND AGRICULTURA cu orice pret; uite ca si eu am ajuns la acele vorbe desarte...
Voi fi scurt pt a va sensibiliza la strategia conceputa de mine:
1.       Pe plan moral-etic se impune un dram de intelegere a stravechii zicale:” daca Mohamed nu se duce la Munte... vine Muntele la el”
2.       Pragmatic – find vorba despre accesare de fonduri legale de la UE, solutia este arhi-cunoscuta: strict de numeste sa faceti un fel de ’Copy-Paste’ la activitatea de taximetrie.
3.       Concret, fromulati o lege care sa permita unor ’taximetristi-agenti de accesare fonduri UE’, care contra unui comision de ’X’% din afacere, sa gaseasca ’clienti’ dispusi sa se inhame la o asa treaba.
4.       STATUL trebuie se implice ca BUN ORGANIZATOR si sa spere ca atinge astfel ’eficienta maxima’ – adica AGRICULTURA SUPER !!! Sa faca cunsocut celor interesati [chair pana a rezerva emisiuni ’scoala’ la postul national TV], despre cum se fac fel de fel de munci corecte in agricultura etc.
Totul este asa de simplu si logic incat timpul de emisie al postului Dv. nu ar trebui sa faca decat legatura intre cei interesati si cei care ofera solutiile viitoarei eficiente
Va doresc succes si poate niste guvernati cu adevarat buni romani !
MO

si non possis, quod fati amicus
Si vis pacem, para Justitiam / De vrei Pace pregateste Justitia

 
==============

19 decembrie 2012 19:30
ce sfatos email am primit....: Fabuloasa păţanie a măgarului bătrân! Într-o bună zi, măgarul unui ţăran căzu într-o fântână. Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore întregi, în timp ce ţăranul căuta să vadă ce e de făcut. Până la urmă, ţăranul hotărî că măgarul şi-aşa era bătrân, iar că fântâna, oricum secată, tot trebuia să fie acoperită odată şi-odată. Şi că nu mai merită osteneala de a-l scoate pe măgar din adâncul fântânei. Aşa că ţăranul îşi chemă vecinii, că să-i dea o mână de ajutor. Fiecare dintre ei apucă câte o lopată şi începură să arunce de zor pământ înăuntrul fântânei. Măgarul pricepu de îndată ce i se pregătea şi se puse şi mai abitir pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, după multe lopeţi de pământ, măgarul se potoli şi tăcu. Ţăranul se duse si privi în adâncul fântânei şi rămase uluit de ce văzu. Cu fiecare lopată de pământ, măgarul cel bătrân făcea ceva neaşteptat: se scutura de pământ şi păşea deasupra lui. În curând, toata lumea fu martoră cu surprindere cum măgarul, ajuns până la gura fântânei, sari peste ghizduri şi ieşi fremătând. Viaţa va arunca poate şi peste tine cu pământ şi cu tot felul de greutăţi...Secretul pentru a ieşi din fântână este să te scuturi de acest pământ şi să-l foloseşti pentru a urca un pas mai sus. Fiecare din greutăţile noastre este o ocazie pentru un pas în sus. Putem ieşi din adâncurile cele mai profunde dacă nu ne dăm bătuţi. Foloseşte pământul pe care ţi-l arunca peste tine ca să mergi înainte. Aminteşte-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit: 1) Curăţă-ţi inima de ură, frică si egoism. 2) Scuteşte-ti mintea de preocupări inutile. 3) Simplifică-ţi viata şi fă-o mai frumoasă. 4) Dăruieşte mai mult şi aşteaptă mai puţin. 5) Iubeşte mai mult şi. scutură-te de pământ, pentru ca în viaţa asta, tu trebuie să fii soluţia, nu problema. "In viata, sint doar doua lucruri pentru care trebuie sa-ti faci griji: daca esti sanatos sau bolnav. Daca esti sanatos, n-ai de ce sa-ti faci griji. Dar daca esti bolnav, sint doar doua lucruri pentru care trebuie sa-ti faci griji: daca te faci bine sau daca mori. Daca te faci bine n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca mori, sint doar doua lucruri pentru care trebuie sa-ti faci griji: daca mergi in Rai sau in Iad. Daca mergi in Rai, n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca mergi in Iad... o sa fii asa de ocupat in a da mina cu toti prietenii tai, ca n-o sa ai vreme sa-ti faci griji!" [hihuhohahuhihohahuhihoah.........]
========

3 februarie 20:33
Mircea Olaru Magistral discurs ! Ar trebui reprodus pe toate posturile deTV,.mai ales in Romania. http://www.youtube.com/watch?v=X6JaUibNDPY&feature=youtu.be
  ===

No comments:

Post a Comment

sau trimite comentariul tau la scanave@yahoo.com