Wednesday, September 17, 2014

Horoscop

daca-l stiam ...

ASTROLOGIE. Cele mai COMPATIBILE ZODII: ele au o RELAŢIE PERFECTĂ

ASTROLOGIE. Cele mai COMPATIBILE ZODII: ele au o RELAŢIE PERFECTĂ
Iata care sunt nativii cu care poti da lovitura la capitolul relatii!

Berbec

Cele mai compatibile zodii: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator

Berbecul este un semn de foc, asadar nu este de mirare ca va avea o relatie perfecta cu alte zodii influentate de acelasi element (Leu si Sagetator). Acestea fiind zise, Berbecul se intelege bine si cu semne de aer, mai exact cu Gemenii si Varsatorii. Aceasta compatibilitate este data de faptul ca primul semn al zodiacului este energic si dinamic, curajos si indraznet, ceea ce inseamna ca nu poate fi decat cu cineva care ii seamana intr-o oarecare masura si care il poate incita mereu cu ceva nou - in fond, aerul este cel care aprinde si mentine intensa flacara focului.

Taur

Cele mai compatibile zodii: Rac, Fecioara, Capricorn, Pesti

Taurul este determinat, uneori chiar incapatanat si, in acelasi timp, are multa rabdare si te poti baza pe el. Acest semn de pamant cauta cel mai mult stabilitate si este de la sine inteles ca o poate obtine de la celelalte doua zodii influentate de acest element - Capricorn si Fecioara. Desi nu este o regula, Taurii pot avea o relatie fericita si cu Racii sau cu Pestii, deoarece acestia le ofera tot ce au nevoie din punct de vedere emotional.

Gemeni

Cele mai compatibile zodii: Berbec, Leu, Balanta, Varsator

Gemenii sunt persoane al caror element, aerul, le face sa fie adaptabile oricarei situatii. In plus, inteligenta, dinamismul si dorinta intensa de a comunica ii fac atractivi ca niste magneti pentru cei din jur. Alaturi de Balanta si de Varsator, celelalte doua semne de aer, care impart cu Gemenii o serie de calitati comune, doua dintre zodiile de foc sunt si ele compatibile cu acestia: Leul si Berbecul. Ceea ce creeaza potrivirea este dinamismul lor, care il incita pe nativul din Gemeni si nu ii permite sa se plictiseasca, acesta fiind principalul motiv pentru care ii este greu sa aiba relatii de lunga durata.

Rac

Cele mai compatibile zodii: Taur, Fecioara, Scorpion, Pesti
Ce isi doreste cel mai mult nativul din Rac? O familie fericita si unita. Cei care ii pot oferi exact ceea ce vrea sunt celelalte zodii de apa: Pestii, care sunt devotati peste masura si Scorpionii, care se daruiesc atunci cand simt ca sunt iubiti (iar Racii ii vor iubi cu disperare). Taurul si Fecioara sunt alte doua optiuni potrivite, insa nu pentru toti nativii. O relatie cu o Fecioara poate fi destul de dificila, din cauza ca Racul va fi mereu ranit de criticile ascutite ale acesteia, iar o relatie cu un Taur poate fi putin prea lipsita de intensitate emotionala.

Leu

Cele mai compatibile zodii: Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator
Starurile zodiacului, Leii, au o minte creativa, deschisa, insotita si de o capacitate mare de a iubi. Unii nativi pot avea insa tendinta de a domina si de a nu accepta ideile altora. Berbecul si Sagetatorul, influentati tot de foc, vor face fata caldurii de astru a Leului, pe care o vor returna cu aceeasi intensitate. Dintre cele doua, Sagetatorul este in mod special compatibil cu Leul, deoarece nu este incapatanat si nici foarte ambitios, ceea ce inseamna ca interesele lui nu se vor ciocni cu ale orgoliosului Leu. Dintre zodiile de aer, Gemenii si Balantele pot fi in relatii armonioase cu Leii, pentru ca nu sunt nicidecum deranjate de exuberanta acestei zodii.

Fecioara

Cele mai compatibile zodii: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn
Fecioarele au calitati precum pragmatismul, capacitatea de analiza sau stabilitatea, dar pot fi si un pic prea perfectioniste in anumite cazuri, ceea ce aduce cu sine critica emblematica acestui semn. Taurii si Capricornii il pot intelege pe nativul acestei zodii, deoarece fiecare are doza lui de ambitie. Dintre zodiile de apa, Racii se pot intelege cu Fecioarele mai moderate ca perfectionism, iar Scorpionii pot avea o relatie buna cu aceasta zodie loiala, care nu le va trada niciodata increderea.

Balanta

Cele mai compatibile zodii: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator
Deja ai invatat regula de baza a compatibilitatii zodiilor - cele guvernate de acelasi element sunt pot avea relatii armonioase. Acesta este, asadar, cazul si cu Balanta, care ar putea gasi implinirea emotionala alaturi de un Gemeni sau un Varsator, dar in special cu cel din urma, caruia ii ofera libertatea mult dorita, primind in schimb sentimente adanci si loialitate. Si se stie ca Balanta este justa, diplomata si plina de farmec, asadar va face casa buna si cu Sagetaorul, un alt justitiar al zodiacului, dar si cu Leul, a carui stralucire o va echilibra, nepermitandu-i sa se piarda in propriile lui iluzii de glorie.

Scorpion

Cele mai compatibile zodii: Rac, Pesti, Fecioara, Capricorn
Emotional, puternic si pasional, Scorpionul poate fi atat de intens, incat are nevoie de cineva pe aceeasi lungime de unda din punct de vedere sentimental. Racii si Pestii sunt empatici si il pot intelege pe nativul acestei zodii misterioase. Gelozia Scorpionului nu va fi o problema: Racul se va simti cu atat mai dorit, iar Pestii vor primi atentia pe care si-o doresc. Capricornul si Fecioara sunt zodiile de pamant care pot avea relatii cu Scorpionii, in special pentru ca sunt de incredere si se stie ca nativii nu urasc nimic mai mult decat sa fie inselati sau trasi pe sfoara.

Sagetator

Cele mai compatibile zodii: Berbec, Leu, Balanta, Varsator
Onesti, directi si interesati de sfera intelectuala, Sagetatorii sunt si binevoitori, insa pot avea momente de orbire din cauza optimismului excesiv si, uneori, episoade intense de neliniste. Un Berbec sau un Leu pot tine pasul cu aceasta zodie care astazi vrea ceva, iar maine isi schimba complet directia. Dintre zodiile de aer, Balanta ii poate oferi nativului un echilibru emotional care adesea ii lipseste, iar Varsatorul il va insoti pe Sagetator in aventurile lui, fara a-l judeca, deoarece este la fel de sau poate chiar mai avid dupa experiente noi. Desi poate parea iresponsabil, Sagetatorul este loial si asteapta acelasi lucru de la ceilalti, ceea ce inseamna ca o relatie cu un nativ din Gemeni nu va merge intotdeauna conform planului, pentru ca se stie ca nativii acesteia mai zboara din floare in floare.
Capricorn
Cele mai compatibile zodii: Taur, Fecioara, Scorpion, Pesti
Pragmatici si disciplinati, Capricornii au nevoie de cineva care sa ii inteleaga si sa nu ii considere rigizi, ci sa admire stabilitatea si ambitia care ii ghideaza in viata. Aceste zodii sunt Taurul si Fecioara, ale caror teluri in viata pot fi comune cu cele ale Capricornului. De altfel, acesta este si familist, iar odata ce si-a gasit o persoana alaturi de care sa simta ca poate sa fie toata viata (Capricornii nu isi fac decat planuri pe termen lung), ii va oferi tot ce are nevoie in schimbul loialitatii si seriozitatii. Scorpionii se vor bucura de aceasta stabilitate emotionala, iar Pestii nu isi vor dori altceva decat sa semneze acest "contract" cu cineva care nu le va intoarce spatele.

Varsator

Cele mai compatibile zodii: Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator
Prietenos, creativ si dornic de experiente noi, Varsatorul este gata oricand sa porneasca la drum, in aventura vietii lui. Celelalte zodii de aer, Balanta si Gemenii, il vor sustine si ii vor oferi spatiul de care are nevoie, acceptand inclusiv imprevizibilitatea nativului. Dintre cele doua, este mult mai probabil ca Balanta sa fie acasa la intoarcerea Varsatorului, deoarece este mai loiala si mai rabdatoare decat Gemenii. Dintre zodiile de foc, cele care ii aprind calcaiele Varsatorului sunt Berbecul, care poate fi extrem de distractiv, si Sagetatorul, care are nevoie de o doza la fel de mare de libertate ca si el si nu are obiceiul de a pune lesa nimanui.

Pesti

Cele mai compatibile zodii: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn
Pestii sunt intuitivi, romantici si extrem de empatici, fiind capabili de o daruire completa, pentru ca viseaza intotdeauna la o dragoste idilica. Nativul poate avea relatii de lunga durata si armonioase cu Racii si Scorpionii, firi la fel de intense din punct de vedere emotional. Dintre celelalte zodii, Taurii si Capricornii sunt doua alegeri la fel de bune din punct de vedere romantic, deoarece nu insala si nu se tem de angajament. Iar daca Pestii au nevoie de ceva, atunci au nevoie de siguranta ca vor fi iubiti la nesfarsit.
In concluzie, cele mai compatibile zodii de obicei impart acelasi element care le guverneaza, dar acesta nu este singurul factor decisiv. Atata timp cat doua semne nu sunt total opuse, ci au macar cateva trasaturi sau dorinte comune, relatia intre zodii poate functiona cu mai mult sau mai putin efort.
Data articol: 17/09/2014
Sursa: Divahair.ro
================ 

No comments:

Post a Comment

sau trimite comentariul tau la scanave@yahoo.com