Monday, January 5, 2015

TELEGONIA si INOTUL (II)



TELEGONIA 
- o teorie A B S O L U T naucitoare !!!
 
 
Telegonia este o teorie, demonstrata cu ajutorul geneticii, care sustine ca primul partener sexual din viata unei femei este tatal genetic al copiilor sai. De aici reiese ideea ca, indiferent de barbatul cu care o femeie face copii, tatal biologic de drept este primul partener din viata acesteia, ba, mai mult fiecare, partener sexual contribuie la dezvoltarea structurii ADN-ului ai copiilor sai. 
 
Lasand la o parte dramele in care femeile sunt parasite de soti pentru ca odraslele nu seamana cu ei, chiar daca ele nu au intretinut relatii sexuale cu niciun alt barbat, telegonia are dovezi certe, expuse de biologul si filosoful francez Felix Le Dantec.
 
Exemplul cel mai concludent este atunci cand s-a incercat imperecherea unei iepe pursange cu un mascul de zebra. Bineinteles ca nu a rezultat nimic, pentru ca genomurile celor doua specii sunt incompatibile, dar, mai tarziu, cand aceeasi iapa a fost imperecheata cu un cal, spre surprinderea tuturor, manjii au iesit vargati!  
 
Aceasta intamplare a fost punctul de pornire al teoriei telegoniei.
 
Cromozomii au capacitatea de a memora informatie nu doar pe cale materiala, ci si pe cale ondulatorie, prin undele emise de molecule si de atomi. 
 
Cercetarile  au aratat ca intr-o iapa in care au ajuns spermatozoizii unei zebre, au ramas o vreme acolo, apoi  s-au ventilat. 
 
Ramasi sub forma de corpusculi  ondulatorii, de unde, de informatii care raman in memoria celulelor, acestia ies la iveala mai tarziu. 
 
In mod identic stau lucrurile si in genetica umana.
 
Un alt caz aparent straniu a fost explicat de geneticienii care au asistat la venirea pe lume a  unui copil negru rezultat dintr-un cuplu de albi. 
 
Pentru ca primul iubit al mamei fusese de culoare, informatia genetica ramasa intacta a influentat structura genetica al copilului, chiar daca acesta a fost conceput cu un alb.
 
Telegonia este o realitate, chiar daca ne place sau nu, iar corpul uman se supune unor legi stricte din punct de vedere genetic. 
 
Biologii moderni gasesc o posibila explicatie a fenomenului telegoniei prin "allele", o secventa reprezentata de pozitia ocupata de un numar din codul ADN in cromozom. 
 
 Aceste secvente de ADN alcatuiesc codul unei gene, iar un set de "allele" dau genotipul individual.
 
Mai explicit si mai pe scurt, primul barbat din viata unei femei poate avea niste secvente dominante care sa se "lipeasca" de secvente din cromozomii femeii, producand un efect mai tarziu.
 
"Al lele", cum se pronunta conform dictionarului Encarta, posibil de origine protolatina, seamana al naibii de mult cu vorba romaneasca straveche "al lelei", cand este vorba despre un copil cu tata incert.
 
In concluzie, telegonia cauta sa demonstreze ca pastrarea virginitatii pana la casatorie, nu e doar un principiu  moral, ci si genetic.
 
 Informatiile  genetice dezordonate, introduse in viitoarea mama odata cu sperma straina, mai devreme sau mai tarziu determina degrafarea zestrei genetice a fatului, care se naste cu o multime de  afectiuni. 
 
 Aceasta este cauza pentru care in ziua de astazi copiii nu mai sunt la fel de sanatosi ca in trecut. 
 
Femeile intretin foarte multe relatii sexuale cu parteneri diferiti pana sa nasca copii, iar informatiile genetice pozitive, dar si negative, raman in interiorul mamei, influentand dezvoltarea fatului si, implicit, al copilului.
 =============
"Cine cunoaşte lumea este inteligent, cine se cunoaşte pe sine însuşi este luminat, cine învinge lumea are putere, cine se învinge pe sine însuşi are tărie."                                               
Lao Tse

No comments:

Post a Comment

sau trimite comentariul tau la scanave@yahoo.com