Monday, August 10, 2015

T E L E G O N I A in sec 21 .....


Valentina Matveeva, autoarea filmului „Cine leagănă copilul ?", din
ciclul "Şcoala părinţilor"', turnat în Rusia în anul 2001, trage un semnal de alarmă privind gravitatea unor fapte cotidiene.

 Iată câteva secvenţe:
„Contactele sexuale dezordonate care au loc azi atât de des în lumea
întreagă, şi mai ales la noi, generează metişi. Dacă o fată are contacte sexuale cu diverşi parteneri şi vrea să se distreze până la vreo 30 de ani, aceasta va naşte copii corciţi.

In America, ţara care a răspândit SIDA în întreaga lume, încă din 1997 congresul a hotărât încetarea educaţiei sexuale în şcoli şi iniţierea de lecţii de castitate. Preşedintele lor, George Bush jr., a propus interzicerea oricărui fel de avort, indiferent de luna în care se află fătul.

Astăzi nu avem copii sănătoşi. Texte genetice dezordonate (impresii din acte sexuale haotice, gânduri murdare) introduse în viitoarea mamă odată cu sperma străină, mai devreme sau mai târziu, sunt citite la nivel cuantic şi determină zestrea genetică a fătului care se naşte cu o mulţime de vicii.

Câţiva savanţi geneticieni şi fizicieni dintr-un institut al Academiei de
Ştiinţe din Rusia au descoperit efectul telegoniei. Iată ce au spus ei:
„Avorturile sunt, în sine, păcate foarte grave. Avem dovezi ştiinţifice experimentale clare care arată că după ce este eliminat purtătorul de ADN (ftul), pe locul respectiv emisia de fotoni continuă, chiar dacă ADN-ul material nu mai există. In plan subtil a rămas o urmă. Fotonii continuă să emită, iar graficul de pe hologramă arată ca şi cum acolo s-ar afla molecula de ADN
(fătul). Urma cuantică este un tip de memorie, nimic raţional nu se pierde şi nu poate fi distrus ci rămâne pentru totdeauna, memoria genetică este veşnică (se înregistrează pe suflet) de aceea, când este ucis copilul în pântece, urmele ADNului   său rămân..."

La 10 iulie 2002, Robert Frenz susţinea că telegonia e numită de
crescătorii de animale "aruncare înapoi" ("throwing bacK^) iar de fiziologi "infecţia germenului"( "infection of the germ"). Ideea este că întregul aparat procreator femei este afectat de substanţele injectate de mascul prin actul sexual, unele dintre acestea impregnând durabil membranele feminine. Frenz afirmă că
un coleg alb s-a căsătorit cu o femeie albă şi au avut copii mulatri, într-o situaţie similară fiind şi o altă familie cunoscută de el.

Cercetătorul rus, Valeri Bochkarev, a reluat teoria telegoniei, afirmând că o femeie care are contacte sexuale cu mai mulţi bărbaţi înainte de a naşte un copil îşi "poluează linia cromozomială" şi e puţin probabil ca noul născut să aibe caracterele genetice ale bărbatului cu care a fost conceput.
 Doar "virgina este pură din punct de vedere genetic"

Biologul şi filosoful francez Felix Le Dantec a reamintit experienţa
Morton şi a prezentat cazul unei femei albe care a născut un copil de culoare, deşi soţul ei era tot alb. Femeia a recunoscut că "de mult" se culcase cu un negru.

In anul 2004, Biserica Ortodoxă din Rusia, încercând să stopeze desfrâul, a publicat cartea " Virginitatea şi telegonia. Biserica Ortodoxă şi ştiinţa modernă a inversiunii genetice". Studiul reia toate dovezile prezentate de Le Dantec şi concluzionează mai drastic decât Bochkarev: "un bărbat care deflorează o fată devine tatăl genetic al copiilor acesteia cu alt bărbat".


Astfel, fenomenul de telegonie a devenit popular pentru susţinerea virginităţii, moralităţii şi fidelităţii femeilor.
SPF 15

No comments:

Post a Comment

sau trimite comentariul tau la scanave@yahoo.com