Microcamera spion mascata in pix
 
- inregistrare video si audio
- card de memorie de 8 Gb si baterie Li-Ion
- descarcare filmari prin USB
- baterie Li-Ion
 
Dimensiunile lui miniaturale il transforma in companionul perfect al tuturor celor care doresc sa imortalizeze momentele la care iau parte.
SPY PEN este similar oricarui pix obisnuit, poate sa va insoteasca oriunde, ca un martor discret la ceea ce se intampla in jurul Dvs.
Aces dispozitiv de spionaj poate fi folosit pentru a lua notite, avand mina de pix obisnuita.
SPY PEN este des folosit de detectivii particulari, reporteri incognito, paparazzi, oameni de afaceri, in misiunile acestora.
SPY PEN este un articol de spionaj INEDIT.
 
Mai multe detalii pe
 

In conformitate cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece:
- acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar
- adresa d-voastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea d-voastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa dati un EMAIL pe adresa dezabonare10@yahoo.com ,  indicand adresa sau adresele de e-mail care doriti sa fie sterse din baza de date.
Va multumim !