Sunt atat de bune si de simplu de facut incat cu siguranta vor fi desertul nostru cel mai iubit in aceasta vara.
Toti stim ce combinatie minunata este cea dintre ciocolata si banane. In aceasta reteta urmeaza sa congelam bananele si sa le servim ulterior semi inghetate . Consistenta lor devine cremoasa si daca folosim o ciocolata amara, va garantez ca o sa obtineti un desert absolut divin.
Ingrediente:
3 banane
150 gr ciocolata amara
30 gr unt
50 gr fulgi nuca cocos
50 gr migdale tocate marunt
Taiem bananele in felii de 3 cm grosime si le bagam pentru 1 ora la congelator,
Topim ciocolata si untul la bain marie sau la microunde. Trecem bananele congelate prin ciocolata topita si apoi prin nuca de cocos amestecata cu migdalele tocate,
Aseazam feliile de banana pe o farfurie imbracata in hartie de copt si le introducem pentru inca 1 ora la congelator.
Le scoatem cu 5 minute inainte de a le servi,
Sunt incredibil de bune si racoroase si foarte foarte simplu de facut.
Pofta buna si o vara racoroasa!!
|
No comments:
Post a Comment
sau trimite comentariul tau la scanave@yahoo.com