Enciclopediile au starnit si inca starnesc admiratia multor oameni. Practic, o enciclopedie este o culegere de informatii extrem de interesante si foarte utile fara de care viata noastra ar fi mult mai saraca. 

Exista nenumarate lucruri ce pot fi aflate studiind o enciclopedie, lucruri de care nu am avea cunostinta altfel.
Indiferent care ar fi domeniul in care activam, cu totii am auzit despre "Britannica Encyclopaedia", acest monstru sacru al istoriei cartii, cea mai veche enciclopedie tiparita şi una dintre cele mai de incredere surse de informare in orice domeniu.
Istoria "Britannica Encyclopaedia"  este fascinanta: prima editie a fost publicata in 1768 la Edinburg, in Scotia. Succesul extraordinar de care s-a bucurat rapid a facut-o sa creasca in popularitate şi volum.

In premiera in Romania, editura Litera, ofera tuturor celor dedicati studiului, precum si celor dornici de o cat mai buna informare, un nou instrument de lucru in limba romana  – Enciclopedia Universala Britannica – conceput in 16 volume.
Aceasta editie reprezinta rezultatul efortului unui colectiv de traducatori, redactori si consultanti de specialitate. Alaturi de articole din cele mai variate domenii, veti gasi in cele 16 volume ale Enciclopediei cele mai recente harti ale tarilor lumii, un tabel cu laureatii Premiului Nobel, alaturi de numeroase planse si ilustratii sugestive, dar si peste 1000 de articole care vizeaza realitatile romanesti.

Adresandu-se unui public foarte larg si eterogen in privinta gusturilor si a preferintelor, aceasta noua Enciclopedie aduna intre cele peste 5 500 de pagini mii de articole esentiale si relevante care acopera informatii actualizate de cultura generala, dar si evenimente de ultim moment din lume.
imagine enciclopedia britannica

Acum puteti profita de o reducere de 40% pentru colectia integrala de 16 volume a Enciclopediei Britannice –
doar 199 lei fata de 320 Lei

Va invitam sa o savurati!


Pentru comenzi trebuie doar sa sunati la numarul de telefon  0748.086.657 sau sa dati reply acestui e-mail, cu urmatoarele informatii:
Nume si prenume: _______________________
Adresa de livrare: _____________________
Nr telefon: ____________________________
Nr. de bucati comandate: _______________

Inainte de livrare veti primi un telefon de confirmare a comenzii.
Va multumim!
Livrarea se face cu ramburs prin Posta Romana (17 lei) sau prin Curierat Rapid (27 lei).