Sent: Monday, August 12, 2013 8:03 PM
Subject: Fw:




*:-? thinking

Agentul Edward Snowden face o declaratie socanta - In interiorul Pamantului se afla o super-civilizatie, care ne-ar putea distruge intr-o clipita

Edward Snowden este omul cel mai cautat de SUA. A tradat SUA si a dezvaluit implicarea agentiei NSA in ascultarea telefoanelor si citirea e-mail-urilor cetatenilor din intreaga lume. Dar dezvaluirile lui Snowden nu se opresc aici.
Snowden are grija sa ne informeze de niste secrete uluitoare. Niste secrete uluitoare care implica OZN-urile si extraterestrii. Conform acestuia "Cele mai inalte oficialitati ale guvernului nu stiu ce sa faca cu aceste OZN-uri, iar povestea oficiala ar fi aceea ca ele reprezinta baloane meteorologice sau fenomene naturale. Dar, documentele oficiale tinute la secret de ochii publicului vorbesc despre prezenta unei inteligente artificiale, mai mare decat a noastra".
Ca urmare a faptului ca sistemul balistic de urmarire a rachetelor si sonarele submarine sunt tinute ca secrete de stat, oamenii de stiinta nu au acces la aceste obiecte. Totusi, multi din interiorul serviciilor secrete sunt absoluti siguri ca e vorba de o specie mult mai inteligenta decat noi, homo sapiens, care traieste in mantaua Pamantului. Totul are sens daca luati in considerare acest lucru, intrucat acolo e singurul loc de pe Pamant unde conditiile au fost mai mult sau mai putin stabile timp de miliarde de ani. Extremofilele (creaturi adaptate unor conditii aflate la marginea spectrului conditiilor de viata intalnite in lumea vie) pot trai la temperaturi diferite fata de noi, dar au fost capabile sa si prospere si sa dezvolte o inteligenta incredibila, la o rata acelerata de evolutie fata de noi, intrucat n-au fost supuse vicisitudinilor de la suprafata Pamantului.
Presedintele primeste zilnic rapoarte privind activitatile lor, iar analistii cred ca tehnologia lor este atat de avansata, incat nu avem nicio sansa daca am declansa un razboi cu ei.  Pentru ei, noi nu suntem decat niste simple furnici, asa ca exista putine sanse ca ei sa incerce sa empatizeze sau sa comunice cu noi".
Scandalul lui Edward Snowden precum si Wikileaks reprezinta un beneficiu pentru omenire deoarece scandalurile de acest gen sunt printre singurile modalitati prin care oamenii pot afla secretele pe care guvernele din umbra ale lumii le au in prezent.
Ce ne spune Snowden despre extraterestri (intraterestri) poate fi adevarat. Primii oameni care au existat pe Pamant au dezvoltat in timp o tehnologie si un nivel al constiintei mult mai dezvoltat decat noi oamenii care am suportat conditii improprii de dezvoltare in tot acest timp.
Chiar daca au parasit Pamantul (partial) acestia si-au gasit locatii noi. Luna ar fi putut fi una dintre locatii, alte planete din sistemul nostru solar sau chiar din afara lui. In ceea ce priveste Pamantul, aceasta este un subiect sensibil.
Repet in acest articol... nu cred ca exista gauri la poli sau ca Pamantul este gol, inauntru fiind un Soare artificial (la nivel material)desi sunt sanse sa ma inselParerea mea este ca Pamantul este o matrice energetica, sau un vortex, care functioneaza precum un CD care poate contine pe el mai multe "melodii".
Faptul ca in anumite zone (polii de exemplu) se gasesc portaluri spre alte realitati din interiorul vortexului (Pamantul) in care locuim, poate explica de ce exista aceste mituri despre Pamantul gol. Polii reprezinta o gaura neagra care poate fi "un culoar" pentru navele extraterestre spre alte dimensiuni ale vortexului nostru. Dimensiuni care pot contine civilizatii mult mai avansate decat a noastra. Pe langa poli, anumite pesteri sau zone "sacre" sau bizare, gen Trinunghiul Bermudelor, Padurea Hoia-Baciu, zona piramidelor egiptene, mexicane sau sud-americane precum si zonele vulcanice, pot reprezenta si ele zone energetice de trecere interdimensionale.
In incheiere a-si vrea sa mentionez faptul ca aceste secrete iesite la suprafata pot contine elemente care sa induca in eroare opinia publica, asta deoarece mecanismul de manipulare este extrem de complex si nu se da in laturi de la nimic pentru a minti si a creea noi teorii false. Asa ca fiti vigilenti.