Wednesday, September 18, 2013

Micoza Unghiei, Ciuperci – Tratament cu Bicarbonat de Sodiu



Micoza Unghiei, Ciuperci – 
Tratament cu Bicarbonat de Sodiu


Micoza unghiei, denumită medical onicomicoză (onixis) este una din cele mai frecvente afecțiuni întâlnite la femei și la bărbați deopotrivă. Unghia se îngroașă, apar plesnituri și depozite albe grunjoase sub unghie și într-un final cade dacă este lăsată netratată.

Micoza Unghiei – Bicarbonat de Sodiu

Simptomele sunt de regulă dureroase. Între cauzele care determină apariția micozei menționăm: expunerea continuă la un mediu umed, încălțăminte transpirată, igienă precară, portul șosetelor de bumbac, sistemul imunitar scăzut, diabet sau un nivel al pH-ului pielii anormal.

Tratamente naturiste pentru micoza unghiei

Ciuperca unghiilor este unul din acele tipuri de iritații care costă prea mulți bani pentru a le mai trata. Din fericire, există o serie de remedii naturiste externe și interne necostisitoare, care pot ajuta la vindecare infecțiilor fungice la unghii rapid și eficient, în decursul a 1-2 luni de zile.

> Bicarbonat de sodiu pentru ciuperca unghiei

Bicarbonatul de sodiu este un element de uz casnic comun pe care îl găsim în majoritatea caselor. Este foarte ieftin și non-toxic, și nu creează efecte adverse la folosire. Este de altfel unul din cele mai sigure și accesibile remedii pentru tratarea micozei unghiei. Nu degeaba i se spune leacul miraculos și un remediu de încredere pentru o gamă largă de afecțiuni, inclusiv cancer.

Pentru micoza unghiei, se poate freca pur și simplu unghia bolnavă cu o pastă formată din bicarbonat de sodiu și apă călduță. Se lasă să acționeze o vreme, apoi se clătește și se usucă bine degetul. Pentru rezultate bune, este bine ca acest tratament să se aplice cel puțin o dată pe zi. În scurt timp, în locul unghiei afectate va crește una nouă.

> Rețetă naturistă cu bicarbonat pentru micoza unghiei
Ingrediente:
• o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu
• o jumătate de cană de sare amară
• 4 căni de apă caldă
• un sfert de cană de peroxid de hidrogen
• un sfert de cană de oțet alb

Se amestecă toate ingredientele bine și se adaugă la urmă oțetul. Mai întâi, degetul cu unghia afectată se înmoaie câteva minute în oțet. Apoi, cu ajutorul unui tampon de vată se aplică preparatul cu bicarbonat pe unghii și se acoperă cu un bandaj. Procedura se repetă la fiecare 10 ore, timp de o lună de zile. Urmat în mod corespunzător, tratamentul ajută la dispariția micozei rapid și pentru totdeauna.

No comments:

Post a Comment

sau trimite comentariul tau la scanave@yahoo.com