Bucurați-vă de vitaminele pădurii!




Fructele pădurii, aliat împotriva răcelilor


Răceli frecvente, gripe, probleme de imunitate, disconfort în creştere, toate provocate de frigul care se instalează. Iată un tablou care, odată cu venirea toamnei, devine familiar pentru foarte mulţi dintre noi.
Asemenea probleme de sănătate obişnuite în viaţa urbană nu-şi fac apariţia în viaţa celor care trăiesc în ritm cu Natura, folosindu-se de ceea ce oferă cu generozitate fiecare anotimp. Şi ce ar putea Natura să ne ofere acum mai concentrat şi mai eficient decât fructele sălbatice care împodobesc arbuştii pădurii până la căderea zăpezii? 




Planta medicinală a săptămânii





Armurariu

Un înger pentru ficat


Pentru necunoscători este doar un scaiete roşu care creşte în cele mai neprietenoase locuri. În realitate însă este cea mai folosită plantă din lume pentru tratarea bolilor ficatului. Secretul ei? Fructele bogate în silimarină - un complex de substanţe flavonoide cu rol puternic de protecţie şi regenerare a celulelor hepatice.





Cadou ceai de isop

Promoție Antiviral


Frunzele verzi s-au transformat într-un covor colorat,semn că toamna și-a intrat serios în drepturi, iar virozele încercă în continuare să își facă simțită prezența. De aceea vă punem la dispoziție Antiviral comprimate alături un ceai de Isop care să vă ajute să vă bucurați de peisajele de toamnă.




Tabăra de fotografie 

Suntem un popor vegetal?

La finalul taberei de fotografie pentru bloggeri, organizată de Foto Union împreună cu Dacia Plant, participanții au fost rugați să realizeze un proiect foto având ca temă întrebarea „Suntem un popor vegetal?”. Vă invităm să vedeți rezultatele acestui proiect precum și postările din munții Apuseni.




Pentru copii și adulți

Promoție Imunostimulent

Imunitatea organismului este importantă mai ales când sezonul rece bate la ușă. Vă propunem o combinație benefică de care se vor bucura atât cei mici cât și cei mari. Siropurile vă vor ajuta să vă întăriți organismul și sa va bucurați alături de cei mici de zilele târzii de toamnă.







Copyright © *|2012* *DACIA PLANT* Toate drepturile rezervate
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs. la newsletter pe site-ul nostru. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate si sa va dezabonati. Va multumim.
Dacia Plant Bod, str. Harmanului fn Brasov 507015



Dezabonati-va
Modificati optiunile abonamentului