Sunday, May 11, 2014

Castiga la Loto ....



CUM POTI CASTIGA LA LOTO ....

In general, este admis, numerele castigatoare se extrag dintr-o multime de alte numere; noi am avut sistemul 3 din 90, apoi, dupa ’89 - 6 din 49 si alte formule.
Nimeni nu poate sa faca un pronostic, numerele sunt extrase aleator, din cusca lor [ prin diferite metode...] si foarte rar se intampla ca cineva sa aibe toate cele 6 numere puse in joc. 

Au existat si cazuri ilare, recent – unul bilet castigator al unui premiu important...., nu s-a prezentat sa-si ridice banii ; probabil ca acestia au fost trimisi la bugetul LOTOPRONO samd.

Inainte de a va dezvalui ca TOTUS exista o formula care poate prezice, este adevarat, cu o precizie mica..., dar poaet fi mai aproape de biletul castigator...., vrea sa atac sistemul cel putin dpdv organizatoric cu efecte comerciale importante.

La Loto 6/49 exista 2 extrageri saptamanale; fiecare extragere se face dupa acelas sistem, important este ca daca nu exista un bilet castigator cu 6 numere, castigul ce-i revine se reporteza pentru tragerea urmatoare.

Dar sistemul poate fi imbunatatit: 

Duminica sa ramana asa cum este stiut de toata lumea... 

Vinerea sa se renunte la reportarea pt alta tragere iar daca nu exista castigator, suma respectiva sa fie trimisa la cei care au 5 numere, iar castigul de la cei cu 5 sa fie dirijat catre cei cu 4 numere, evident ca rationamentul merge mai departe, ajungandu-se, astfel, la un tip de bilet castigator chair cu doua numere [ sau, ar mai fi varianta, ca acele bilete sa insemne ’mai trage odata’ gratis].

Am propus celor din Regia Loto, de mai multe ori acest mod nou de organizare si, evident, nu am primit niciun raspuns [ tipic pentru societatea actuala in care traim...].

Dar nu se stie, poate ca candva acest nou mod organizatoric [care precis va aduce un numar mai mare de concurenti] va fi 'gasit' si acceptat. Autorul proiectului de fata, precis nu va mai fi printre cei care joaca si deci 'drepturili' de autor sunt excluse, glumesc.

Acum sa va arat cum se poate face, este adevarat destul de imprecis sau destul de scump, o predictie a unui eventual castig.

Urmariti, statistica, extragerilor in care un numar terminal {care poate fi incepand de la 1 > 9} apare de mai mult de 3 ori. 

Daca veti avea intentia de a gasi, statistic, care terminatie apare mai des, ati facut deja un pas ..., dar care, adevarat, este tot destul de improbabil ca va v-a aduce norocul in casa.

In orice caz, eu, bazandu-ma pe acest fapt [sint destul de multe trageri in care exista numele, cel putin 3, care apar in mod neobisnuit.... {de ex, = 5,15,25,35,45, etc.], fac recomandarea ca atunci cand alegeti cele 6 numere, cel putin 3 sa aibe aceias terminatie.

Cei care sunt patimasi ai acestor castiguri, desigur, pot juca variante, mai bine, mai amplu elaborate si sansele cresc considerabil ... dar acestea variante sunt costisitoare.

Deci, de acum incolo nu mai sunteti niste jucatori la Loto perfect la ’mana hazardului’ si daca aveti o 'zi buna', plina de inspiratie + o buna analiza statistica, puteti spera, poate si la lozul cel mare....; ei ce parere aveti ?
==================
11 mai 2014, Bucuresti 'drepturili' de autor - Mircea Olaru, la 78 de ani

No comments:

Post a Comment

sau trimite comentariul tau la scanave@yahoo.com