Friday, May 30, 2014

"Legs Beautician" – aparat destinat intretinerii membrelor inferioare.



"Legs Beautician" – aparat destinat intretinerii membrelor inferioare.

Realizeaza masaj usor, convenabil, folosit acasa sau la birou; cantareste cca 12 kg. , este usor manevrabil [rotile, ca la carucior]

Sistem de masaj, programabil,  a membrelor inferioare [rec. mai ales la persoane de gen feminin] sau  celor care sufera de insuficienta circulatorie venoasa a membrelor inferioare [mers , alergare cu dificultate]; actioneaza in  zonele cu crampe musculare sau dureri musculare cu aplicarea tipului de masaj potrivit mai ales celor care au insuficienta circulatorie a membrelor inferioare [mers anevoios etc.].

Mecanism de masaj cu 4 capete si 6 de airbag-uri în zona talpi-gambe si coapse care dreneaza sangele si limfa membrelor inferioare.

Procedee de masaj: framantare, presiune si sincronizare [ programabil].

Sistem de incalzire pentru zona gambe, coapse  si talpi [programabil].

Inclinare automata a modului de actionare asupra  coapselor si suportului de picioare [gambe, talpi] pentru a angrena in masaj intregul membru  inferior.

Viteza reglabila,  sedinte de maximum 15 min., repetabile la o pauza de cca 5 min. 

Produs de exceptie
Pretul de achizitie nou [feb.2014] = 850 USD (2850 lei), pretul de vanzare, aparat folosit [ relativ de 2-3 ori/zi adica f. putin, fatza de aparatele de la dievrsele centre care merg non-stop si ani la rand fara sa se strice...] = 2500 lei.

Contact > scanave@yahoo.com - Mircea, Buc. 0722 476 223


No comments:

Post a Comment

sau trimite comentariul tau la scanave@yahoo.com