Cancerul şi-ar putea găsi leacul în consumarea unor
alimente care conţin amigdalină. Vitamina B17 nu doar că previne
apariţia bolii, ci chiar ajută la tratarea pacienţilor suferinzi.
Cu toate acestea, industria farmaceutică, direct interesată să-şi
vândă produsele, continuă să nege calităţile vindecătoare ale
amigdalinei Un documentar realizat în urmă cu aproape 40 de ani
prezintă o ipoteză uluitoare, potrivit căreia cancerul ar putea fi
tratat extrem de uşor, cu ajutorul vitaminei B17. Conform
dezvăluirilor prezentate în material, crunta boală, pe care nimeni
şi nimic nu reuşeşte să o combată de zeci de ani, nu ar reprezenta
decât "o boală a deficienţei", ce apare la persoanele al căror
organism suferă de o lipsă a amigdalinei (vitamina B17). Deşi o
asemena descoperire ar duce la salvarea a milioane de vieţi anual,
realizatorii filmului susţin că asociaţiile medicale şi companiile
farmaceutice ţin secret acest lucru şi resping cu orice preţ
promovarea acestui leac, care le-ar atrage, practic, falimentul.
Pentru a dovedi această ipoteză, documentarul realizat de către
americanul G. Edward Griffin, în 1974, prezintă mai multe cazuri
de persoane bolnave de cancer care s-au vindecat după ce au urmat
un tratament cu amigdalină, precum şi mărturii ale unor medici
care au folosit această metodă pentru tratarea
bolnavilor.
Companiile farmaceutice au blocat "elixirul"
Instituţiile medicale şi farmaceutice au numit filmul drept
o fraudă şi o şarlatanie, dar, în ciuda acestui fapt, medicii au
continuat să utilizeze noul "elixir", dovedind utilitatea
medicamentului. S-a trecut imediat la intimidarea curanţilor, s-au
confiscat filme şi cărţi ce promovau noul leac şi chiar au fost
arestate persoanele care organizau manifestaţii publice pentru
promovarea miraculosului medicament. Acest tip de tratament a fost
astfel abandonat de către majoritatea medicilor. Cu toate acestea,
deşi în multe locuri este considerată o metodă neconvenţională,
vindecarea cancerului cu vitamina B17 este posibilă în prezent în
clinici din ţări precum Marea Britanie, Germania , Mexic sau
Elveţia.
Descoperire veche de 5000 de ani
Potrivit documentarului, cancerul apare la persoanele cu
deficit de amigdalină (vitamina B17), fiind asemănător, din acest
punct de vedere, bolilor precum scorbutul (deficit de vitamia C),
sau pellagra (deficit de vitamina B3). Vitamina B17 este o
vitamină mai puţin cunoscută la ora actuală, însă ea a fost
descoperită cu mai bine de 5000 de ani în urmă, fiind folosită de
către egipteni şi de către locuitorii Chinei Antice, care au
numit-o amigdalină deoarece era extrasă din migdalele amare.
Elixirurile făcute pe baza amigdalinei erau consumate în special
pentru menţinerea sănătăţii, fiind cunoscute efectele detoxifiante
ale acesteia. Amigdalina a fost folosită ulterior de greci şi
romani în scopuri terapeutice, iar în zilele noastre, unele
triburi de indieni îşi prepară diverse băuturi din sâmburi de
fructe care conţin amigdalină. Ca structură chimică, vitamina B17
este o combinaţie a două molecule de glucoză, una de benzaldehidă
şi una de acid cianhidric, iar în reţetele medicale amigdalina e
cunoscută sub numele de nitrilozidă. Vitamina poate fi folosită şi
în scop terapeutic, nu doar profilactic.
Cum poate ajuta vitamina B17
Potrivit
medicilor, carenţa de vitamină B17 poate cauza depresie şi
insomnie, anorexie, oboseală şi uscarea pielii. De asemenea,
excesul de vitamina B17 poate duce la intoxicaţii. Astfel, se
recomandă folosirea acesteia în doze optime, de 50-100 de mg pe zi
în cazul copiilor, 50-200 mg pentru adulţi şi între 1 şi 2 grame
zilnic în cazul bolnavilor de cancer. În natură, vitamina B17 se
găseşte în sâmburii de caise, cireşe, migdale, piersici, prune, în
seminţele merelor, perelor şi gutuilor, în legume precum mazărea,
fasolea, conopida, varza, broccoli, spanac, ceapă sau vinete. De
asemenea, vitamina mai poate fi găsită în stare naturală în
cereale, în scoarţa de mălin sau în frunze de gutui, prun, cais,
cireş, vişin sau piersic. Sâmburii de caise conţin cea mai mare
cantitate de amigdalină. Doza recomandată este de doar 8-9 sâmburi
pe zi, deoarece, în cantitate mai mare pot deveni toxici pentru
organism. Pe de altă parte, consumul de antibiotice, alcoolul şi
cafeaua, reduc foarte mult acţiunile amigdalinei în
organism.
Comentariul
Secretele Sistemului:
"Dati mai departe tuturor
cunoscutilor!
Am
pierdut pe cineva drag de curand din cauza cancerului,si regret ca
nu am citit articol acum cateva luni ,macar sa fi incercat aceasta
reteta.Dati mai departe,nu stiti cate vieti salvati
!"
No comments:
Post a Comment
sau trimite comentariul tau la scanave@yahoo.com