Sunday, June 23, 2013

Carte de Magie 08 / Pietre magice



Pietre magice

Confectionata din cristale, pietre de rau (semipretioase) sau materii organice (chihlimbar, sidef, fildes, coral), o amuleta personalizata poate sa combata stresul, fobiile sau anxietatea.
[mai 2007]

pagina 1/2

Te ajuta sa te cunosti mult mai bine si sa elimini dualitatea, oscilatia, nesiguranta. Potenteaza capacitatea de concentrare si intuitia. Imbunatateste comunicarea, exprimarea, abilitatile empatice. Ba chiar ajuta la eliminarea kilogramelor in exces, prin reglarea metabolismului. Important este sa stii ce pietre sau cristalele se potrivesc scopului tau.
CHIHLIMBARUL
Iti intareste vointa si te ajuta sa cresti in ochii semenilor tai. Elimina stresul si reinstaleaza o stare generala de bine. Regleaza functiile tiroidei.

CRISTALUL DE STANCA
Este un excelent purificator si elimina energiile negative de la nivelul capului, inimii, sanilor. Poarta noroc celei care ii acorda atentie si incredere.

AMETISTUL
Trateaza insomniile si elimina riscul de accident cerebral. Alunga dorul de casa, potenteaza concentrarea. E recomandat celor care tin diete si cure de slabire.

AGATA
Fortifica trupul si sufletul si este recomandat a fi purtata dupa o suparare puternica, un soc existential (pierderea unei persoane dragi). Trateaza durerile de stomac.

CUARTUL ROZ
Regleaza functiile cardiace, circulatorii si echilibreaza emotional persoanele hipersensibile. Potenteaza increderea si respectul de sine ale purtatoarei.

pTURCOAZUL
Ajuta in tehnicile de relaxare si respiratie. Combate stresul si face din purtatoare o persoana mai indrazneata. Regleaza functiile hepatice si sporeste atentia.

FLUORITUL
Tine la distanta persoanele rauvoitoare, invidioase, energiile negative ce pot fi captate de la cei din jur. Elimina teama de permanent pericol si de accidente.

TOPAZUL GALBEN
E un excelent antidepresiv, sustine dorinta de socializare si comunicarea buna. Elimina confuziile si dualitatea. Te face meditativa si profunda.

HEMATITUL
Curata rinichii si splina, te face sa te simti bine in propria piele si sa comunici cu "eul" interior. Readuce chibzuinta, traiul linistit si modest.

JADUL
Este recomandat in momentele de tensiune emotionala maxima (examene, interviuri, probe), caci elimina stresul in exces. Sustine memoria si intelectul.

MALACHITUL
Este un excelent remediu pentru viroze. Protejeaza plamanii si e recomandat in afectiunile respiratorii cronice, precum astmul si rinitele alergice.

CALCEDONIA
Poarta noroc artistelor. Sporeste charisma, sustine starea de spirit, eliminand extremele: stari depresive si explozii necontrolate de furie. Elimina tracul de scena.

LAPIS LAZULI
Te ajuta sa identifici cele mai bune solutii in perioadele de cumpana sociala sau profesionala.

CORALUL
Era folosit in Egiptul Antic pentru a vindeca afectiuni ale ochilor si pentru reglarea functiilor sistemului urinar.

[citeste despre alte 10 pietre magice in continuarea articolului din revista Femeia.]

No comments:

Post a Comment

sau trimite comentariul tau la scanave@yahoo.com