Monday, June 10, 2013

De ce mi-a fost frica.... n-am scapat !!!


Sent: Monday, June 10, 2013 12:01 AM
Subject: Fara ajutorul FMI: România in faliment ???




Fara FMI: România in faliment???
Nici o reacție a guvernului! Ponta e nebun?
Acordul cu FMI se termina pe 30 iunie. Iar FMI a anunțat oficial alaltăieri seara, ca NU mai are ce discuta cu România: 
http://www.digi24.ro/stire/Delegatia-FMI-nu-mai-vine-in-Rom%C3%A2nia_108332.
Deci banii de pensii s-au dus. Salariile bugetarilor s-au dus. S-au dus si ajutoarele sociale. S-a dus tot statul român.
De ce taci, Ponta?
Falimentul Statului: mizerie, foame, frig, sinucideri.
Ca in Grecia! Datoriile României depășesc 110 miliarde de euro. De 10 ori mai mult decât datoriile din vremea lui Ceaușescu.
Va amintiți mizeria de atunci, mormanele de gunoaie de pe străzi, foamea din magazine, frigul din case? Va amintiți Bucureștiul in întuneric, ca nu mai erau bani de curent? Va amintiți lămpile cu gaz?
Ei bine, acum va fi de 10 ori mai greu.
12 milioane de români trăiesc din banii Statului.
Guvernul are doar doua soluții:
Sa împrumute bani cu dobânzi imense pe termen scurt. Dar n-are de unde: ca in clipa asta si Franța împrumuta, si SUA, si Germania, si toata lumea. E foame de bani. Iar la dobânzi de peste 6%, România nu va mai putea sa plătească nici măcar dobânda, de împrumut nici vorba. Deci intra in incapacitate de plata pana la sfârșitul anului 2013. Sa tipărească lei fara acoperire si sa plătească pensiile si salariile cu hârtii colorate: deci preturile vor exploda; deci lumea va muri de foame; deci vor începe luptele de strada.
D-aia tace Ponta: ca e cu spatele la zid. Oricine a condus o firma știe ca, daca ajungi sa te împrumuți la bănci ca sa plătești salariile, ești mort. Ești in faliment.
Exact asta face România din 2009. Atunci a început cu adevarat falimentul: dar politicienii au ascuns gunoiul sub preș.
Acum da pe-afara.
Cine e de vina?
Politrucii încearcă sa dea vina pe FMI: e o minciuna!
FMI doar le-a dat banii: dar ei au decis cum sa-i toace. Cu 100 de miliarde de euro, si Băsescu si USL puteau sa reformeze toata economia de stat. Puteau sa dea afara toți minerii, ceferiștii, funcționarii etc., care stau degeaba. Si sa le dea compensații de șomaj, ca sa pornească firme. Puteau sa ușureze viața firmelor, prin scăderea taxelor. Cine i-a oprit, FMI? Nici vorba! A fost alegerea lor. Au cheltuit pe pensii si salarii, ca sa aibă pace sociale: ca sa poată fura in liniște.
Ei, o sa va iasă liniștea pe nas! Politrucii încearcă sa dea vina si pe poporul român: cică “toți suntem vinovați”. Alta minciuna!
Poporul român da, e vinovat ca v-a lăsat sa furați 23 de ani. Trebuia sa va taie capul din 1989. E vinovat de lene, de prostie, de lașitate.
Dar NU e vinovat de subminarea economiei naționale! Ca nu poporul a semnat contractele de împrumut. Nu poporul a votat niște bugete de stat aberante, cu cheltuieli uriașe. Nu poporul a luat spăgile din privatizări. Nu poporul a mărit taxele. Nu poporul a gonit firmele din România si a lăsat oamenii in șomaj. Nu poporul a vrut sa plece din tara si sa stearga babele la cur in Italia.
Ci voi: guvernele si parlamentele din ultimii 23 de ani. Voi, activiștii de partid. Comuniștii. Adică maxim 10.000 de jigodii.
Voi ați avut drept de semnătura pe actele oficiale. Numele vostru e scris acolo, nu al nostru. Voi v-ați trădat tara! Voi ați distrus România. Ați ridicat mana sa votați contra tarii?
Mana aia o sa v-o tăiem!

No comments:

Post a Comment

sau trimite comentariul tau la scanave@yahoo.com