Saturday, December 14, 2013

ex handbalisti maghiari, ca si la fotbal... penibili

Chiar mai penibili decat 'fratii' lor din tara noastra draga...
alexandru
To
Today at 4:59 PM


Cristian Gaţu: "Vin şapte fani unguri alcoolici şi îşi fac de cap"

Autor:  Adi Dobre
Cristian Gaţu a rămas dezamăgit de atmosfera creată de suporterii maghiari, joi seară, la Novi Sad şi spune că aceştia s-au făcut de râs.
Naţionala feminină de handbal a României a învins joi seară Ungaria, scor 21-17, într-un meci contând pentru Grupa D a turneului final al Campionatului Mondial din Serbia. Victoria în faţa Ungariei a consfinţit calificarea României în "optimi", indiferent de rezultatul ultimei partide, cu Cehia, disputată aseară, după închiderea ediţiei.
Meciul România - Ungaria a adus în tribunele de la "Spens Sports Center" din Novi Sad aproape 5.000 de oameni, cea mai mare asistenţă de până acum la turneul final.
"E pentru prima oară"
Din păcate, fanii echipei Ungariei, peste 2.000, au umbrit spectacolul sportiv. Aceştia i-au numit pe români ţigani, s-au întors cu spatele în momentul intonării imnului României şi, colac peste pupăză, l-au mai şi fluierat.
"Eu nu îmi însuşesc această rivalitate dintre România şi Ungaria. Dacă e să vorbim despre o rivalitate, aceasta nu poate fi decât una sportivă", ne-a declarat, ieri, Cristian Gaţu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, prezent alături de naţionala lui Gheorghe Tadici în Serbia. Gaţu a mărturisit că "prestaţia" fanilor maghiari i-a lăsat un gust amar.
"Nu e normal ca la un meci de handbal să se întâmple aşa ceva. Vin şapte alcoolici şi îşi fac de cap. Este pentru prima oară când văd aşa ceva într-o sală, la un meci de handbal", a mai spus Cristian Gaţu. Şeful handbalului românesc crede că atmosfera creată de nesportivii suporteri maghiari "a crescut gradul de dificultate al meciului", lăudându-le cu atât mai multe pe handbalistele tricolore.
 

No comments:

Post a Comment

sau trimite comentariul tau la scanave@yahoo.com