Sunday, December 15, 2013

Gen. Streinu... nu e strain ...




Sant convinsa ca despre catastrofele care in ultimul timp au inceput sa distruga natiuni intregi stie toata lumea. Ceea ce trebuie sa dea de gandit fiecaruia este faptul ca in ultimul timp aceste fenomene sant din ce in ce mai dese iar forta lor este inumana. De ce? Pentru ca asa vrea dumnezeul inchinaciosilor? Pentru ca ne meritam soarta, cum explica tot ei? Pentru ca nici pamantul nu ne mai suporta? Pentru ca omul a otravit aerul asa cum ne spala creierul elita? NU! Nu acestea sant motivele reale ci altele, mult mai periculoase si mai ascunse decat se poate imagina.
Aceste fenomene sant provocate artificial de tehnologia HAARP. Cand o natiune trebuie sa fie ingenunchiata pentru ca nu accepta sa se inchine jugului Noii Ordini Mondiale, i se administreaza imediat o catastrofa inimaginabila. Acum cateva zile in Filipine un uragan de proportii uriase a distrus totul. De ce? Pentru ca aceste fenomene se petrec mereu in acele locuri? NU. Pentru ca s-a refuzat construirea de baze americane pe teritoriul acestui stat.


In Romania se vorbeste de un catastrofal cutremur si de o iarna cu geruri de exceptie. (pai si incalzirea globala unde este?)
De ce? Sant ei capabili sa iti spuna ceea ce se intampla pentru ca sant mari cunoscatori ai meteorologiei? Pot ei sa stie acest lucru atata timp cant nu sant in stare sa prognozeze timpul nici de pe o zi pe alta? NU. Ei iti spun aceste lucruri pentru ca  STIU ce se va intampla, nu pentru ca sant mari cunoscatori ai fenomenelor meteo pe timp indelungat. Ei stiu de amenintarile detinatorilor tehologiei HAARP, care astazi are antene de producere a fenomenelor meteo extreme in toata lumea.


Ati putea sa spuneti ca santeti de acord cu acesta explicatie dar cu siguranta va puteti intreba cu ce scop se face acest lucru asupra Romaniei, nu? Va spun eu: Pentru ca Rosia Montana care ascunde secrete de neimaginat trebuie sa fie a americanilor. Va treziti???
Generalul Emil Strainu,  vorbeste de lucruri care par mai fantastice decat fantezia, imaginatia si suprarealul insasi, iar prostimea indoctrinata care ramane cu gura cascata, il contesta cu adevarurile de nestramutat ale elitei, nestiind ca este singurul roman care are un loc de seama in presa mondiala datorita acestor dezvaluiri. Insusi marele David Icke a scris pe site-ul sau oficial despre aceat om atat de controversat si umilit in Romania.
Ceea ce spune el a facut inconjurul Europei, dar desigur, cum nimeni nu vorbeste despre asta, romanii habar nu au de capacitatea acestei personalitati pe care o ignora. In plus cam prea mult interes pentru tara asta cu multi tigani si asasini, asa cum sant catalogati romanii de presa straina, nu vi se pare? Cam prea mult interes pentru Carpatii nostrii care ocupa locuri importante printre cautatorii de tunele si civilizatii antice asa cum se vede din materialele de mai jos:


http://humansarefree.com/2010/11/another-true-history-chapter.html


Haideti sa vedem cateva din afirmatiile generalului Emil Strainu, sa le comparam cu ceea ce se petrece in alte parti ale planetei si apoi sa vedem si ce parere au specialistii straini despre aceste lucruri.
"Astăzi s-a înregistrat o temperatură extrem de scăzută, nemaiîntâlnită în România în această perioadă, de zeci de ani. Pe 1 octombrie 2013 am avut 8 grade Celsius, pe când în 2012 aveam în termometre 28 de grade.
Anul trecut pe 1 octombrie puteam să ne perfecţionăm bronzul, acum ne schimbăm plapumele şi punem pe noi încă un strat de haine. Domnul Străinu, învitat în platoul emisiunii "Acces Direct" spune că trebuie să ne obişnuim cu aceste schimbări bruşte de temperatură şi ar trebui să învăţăm să manageriem "capriciile" vremii. "Frecvenţa acestor fenomene va fi din ce în ce mai mare. Puterile lumii se joacă cu noi. Sunt cel puţin 10 state care pot provoca la comandă fenomene extreme. Trebuie să învăţăm să manageriem aceste lucruri pentru ca vremea să nu ne mai ia prin surprindere", a spus Generalul Străinu."

Sa spicuim cate ceva din interviul zeflemist pe care Academia Catavencu il are cu generalul Strainu:
"România a fost în decursul timpului victima mai multor agresiuni geofizice clasice: inundaţiile din 1970-1971, când aveam relaţii încordate cu ruşii, numeroase secete înainte de 1990, când trebuia să plătim datoria externă în cereale, conform aberantelor raportări de recolte care nu reflectau realitatea, tornadele de la începutul anilor 2000 din Dobrogea şi de pe Litoral, cele şapte valuri de inundaţii din 2005 şi multe altele.
Interesant este că Ceauşescu ştia de aceste agresiuni şi ordonase crearea unei structuri speciale care încerca să le prevadă şi să le monitorizeze. Acum, tot ce ţine de războiul geofizic este luat în râs, din ignoranţă sau cu bună ştiinţă, făcându-se diferite jocuri ale unor cercuri de interese externe. De acest subiect s-au ocupat generali importanţi din armata română, precum generalul Dumitru I. Dumitru, fost şef al Direcţiei Informaţii a Armatei, generalul Mihai Rotaru, şeful Direcţiei Topografice a Armatei etc. "
Iata insa ca ceea ce afirma generalul nu este un lucru singular si particular pe acesta planeta pentru ca mari televiziuni ca CNN s-au ocupat de aceste lucruri mai mult decat au facut-o TV romanesti sau ziarele jalnice care isi permit sa ia in ras evenimente periculoase puse la punct si experimentate pe populatia nestiutoare de catre guvernele asasine ale planetiei. In acest video sant  testele analizelor chimice ale substantelor care sant spryate zilnic in capul populatiei careia putin ii pasa de aceste lucruri.
iar aici HAARP in actiune
Dar sa mergem mai departe:
"Iarna trecută a fost o iarnă care s-a încadrat perfect în tipicul unei ierni temperat-continentale specifice aşezării geografice a ţării noastre. Se pare însă că, la un moment dat, cineva ne-a trimis o zăpadă realizată electronic, care fie nu era pentru noi, fie a urmărit un scop mai obscur. În mod concret, fulgul de nea a fost cu 30-60% mai mare ca volum, schimbându-i-se structura. Apa rezultată din topire a fost mult mai redusă ca volum pentru grosimea stratului de zăpadă. Aşa am avut înainte de topire zăpadă mare, mari blocaje în toată ţara, dar la sfârşit am scăpat de inundaţii catastrofale. Unii chiar se fac că nu ştiu despre ce a fost vorba, deşi sunt specialişti în climatologie."
România şi populaţia ei sunt până în prezent, de 22 de ani, cu ştirea guvernărilor, un mare poligon de teste, inclusiv în domeniul psihotronic!"
Generalul este cunoscut pe plan international pentru ca este printre cei care afirma ca extraterestrii au fost aici dintotdeauna si ca ei sant cei care manipuleaza guvernele care stiu de existenta lor. Iata ce spune:
"Părerea personală este că extratereştrii sunt aici dintotdeauna. Unii dintre noi, din ignoranţă, nu acceptă acest adevăr. Este o realitate neacceptată încă, din motive care nu au legătură cu economia prezentului interviu. Ce o să faceţi când veţi afla că trăim alături de o civilizaţie intraterestră!?!?"


Articolul de mai jos este mai mult decat super perfect . Nu vreau sa mai adaug nimic pentru ca ar fi inutil. Va invit sa mai faceti un efort ca va mai luminati cate putin.


As dori sa raspund in cateva cuvinte celor care spun ca vremea a fost dintotdeauna imprevizibila, ca mereu Moldova a fost innecata de inundatii si de zapezi, ca nori ciudati au existat mereu sau ca ploi si zapezi anomale au mai cazut in Romania.
Ei bine, nu acesta este miezul problemei ci faptul ca oamenii destepti si luminati au inceput sa studieze aceste fenomene extreme si sa analizeze chimic ceea ce cade mai nou din cer peste capetele intunecate si goale ale celor care nu numai ca nu cred in aceasta conspiratie a guvernelor impotriva propriilor cetateni, dar care isi permit sa isi dea chiar cu presupusul fara sa stie nimic despre aceste lucruri care pentru ei sant inexistente in ciuda miilor de dovezi existente.
Sa le luam un pic pe rand. Ceea ce generalul Strainu numeste "zapada obtinuta electronic" este de fapt  zapada chimica. Acest tip de  precipitatie noua este extrem de nociva si este fabricata de guvernele asasine. Zapada chimica contine metale grele care la topirea ei intra in pamant contaminand totul. Si in Italia s-a intamplat asa ceva, iar acest fenomen a fost studiat de cei mai buni specialisti in chimie.
As vrea sa  va arat cate ceva ca sa nu mai insistati in a debita cretinisme ca "am mai vazut", "a mai fost zapada mare" "au mai fost zapezi anomale". Se poate! Dar nu au mai fost zapezi chimice care sant extrem de diferite fata de cele obisnuite, asa cum afirma si generalul Strainu si care sant recunoscute imediat de ochii atenti ai celor care stiu despre aceste genocide impotriva populatiei.
Zapada chimica cade in general pe suprafete foarte limitate si pare sa vina din nimic, din cerul senin chiar. Zapada este sub forma de cristale nu de fulgi si nu se comporta ca cea naturala. Cantitatea de apa care se formeaza la topirea sa este mai mica decat cea normala. Bulgarele facut din zapada acesta este deosebit de sticlos si nu se topeste usor indiferent cat de mult este tinut in mana sau la caldura, in casa. In lumina sclipeste foarte tare ca orice cristal care reflecta razele luminoase.
De obicei aceasta zapada cade la temperaturi scazute in timp ce zapada normala cade la temperaturi de minim 0 grade. Am vazut in Romania mai mult decat oriunde in Europa aceste fenomene artificiale iarna trecuta cand am iesit din casa la ora 6,30 dimineata. Era tare frig in aer si multa umiditate. Temperatura era de -7 grade iar eu incercam sa ma incalzesc mergand mai repede. La un moment dat imi dau seama ca ceva nu este in regula. Frigul imi taia fata in timp ce la sol apa de sub zapada care umplea strada nu era inghetata.
Ramnicu Valcea este orasul meu si il stiu de cand eram copil. Stiu pe unde trec tevile termice dar am crezut ca s-au mai facut modificari in aceste decenii in care nu am fost acasa. Nu ma las pacalita. Am abandonat intalnirea pe care o aveam si am ramas pe starzi sa studiez fenomenul. Nu, nu visam. Frigul era doar in aer pentru ca la sol temperatura era de peste zero grade din moment ce apa care siroia pe asfalt nu era inghetata. Singurele zone in care se mai vedea cate o pojghita de geata erau cele expuse la curenti, adica acolo unde vantul batea la sol. Deci nu sant inventii aceste fenomene atunci cand stii despre ce este vorba.
De ce in toata lumea sant persoane care in disperarea de a intelege ce se face impotriva noastra urla si studiaza aceste lucruri pentru care sant condamnati de guvernele asasine si luati in ras de catre cretinii pe care incearca sa ii previna? Ce castiga in afara de umilire din partea ambelor parti? Nimic din punct de vedere material dar mult din punct de vedere interior pentru ca numai in acest fel constiinta ca ai facut ceea ce trebuie te linisteste.
Nu te intereseaza daca esti crezut sau nu, ci faptul ca tu ai spus, ai demonstrat ca lucrurile nu sant asa cum ti se spun, iar din acesta cauza nimeni nu va putea spune ca nu a stiut atunci cand deja va fi prea tarziu. In vremea bunicilor zapada se putea manca sau se topea si se bea apa rezultata in timp ce astazi nu prea mai stai in picioare daca faci acest lucru.
Astazi, liniile chimice care lasa in atmosfera metale grele, au facut din acest fenomen atat de mult asteptat iarna, un adevarat ucigas care inbolnaveste populatia globului. Iata cam ce se gaseste in aceasta zapada :"che spalma sul terreno una coltre di veleni , silicati, solfuro ossido di rame, ioduri di piombo, mercurio e cadmio e riesce a far cader il velo steso su un killer invisibile."

 Citat din: http://www.ecoblog.it/post/14419/gelo-e-freddo-torna-la-neve-chimica-nel-nord-italia,care se traduce:" stratul intins pe pamant are multe otravuri:silicati, sulfuri, oxid de arama, ioduri de plumb, mercur, si cadmiu care sant un adevarat val killer invizibil."

As dori sa mai adaug ca in ultimul timp polimerii geoingineriei impanzesc aerul si solul cu firele lor lungi care ii fac pe adormiti sa creada ca noaptea miliarde de paianjeni au trecut peste campurile lor tesand panze. Nu. Acelea nu sant panze de painjen ci polimeri sintetici formati din metale grele. Sa nu va mai intrebati de ce santeti bolnavi si de ce aerul te ucide.....
Dar despre asta am mai scris si v-am pus si multe video pentru ca in Europa deja populatia lupta de mult impotriva acestor asasini nevazuti cu care guvernele lumii isi ucid citadinii in Romania fenomenul nu este interesant pentru nimeni. Nu va bucurati ca in Romania asa ceva nu exista. Deschideti ochii pentru ca experimentele cele mai cumplite si mai daunatoare se fac chiar in aceste locuri. Deci ar fi cazul sa va treziti!!

Este inutil sa nu recunoastem ca santem bombardati cu tehnologia Haarp, iar despre aceste lucruri sant destule articole si video care ar putea sa mai lumineze mintile adormitilor robilor prietenilor imaginari care controleaza lumea.
Dar afirmatiile extraordinare ale generalului au fost despre existenta extraterestrilor pe acesta planeta din timpuri imemorabile. Este foarte adevarat ca toate guvernele stiu despre acest lucru pentru ca colaborarea cu ei exista din vremuri antice, dar aceste lucruri sant de neconceput pentru incuiatul indoctrinat. Daca pentru ei aceste afirmatii au starnit doar ras, iata ca nu acelasi lucru s-a intamplat cu personaje importante care de decenii scriu si demonstreaza complotul ocultelor impotriva populatiei impreuna cu amicii lor stelari. 



Deci dragi prieteni nu mai puneti in discutie ceea ce nu stiti doar pentru ca nu ati invatat la scoala aceste lucruri sau pentru ca nimeni din cercurile elitei de asasini care conduc lumea nu va confirma aceste lucruri. Nu mai umiliti si nu mai luati in ras oameni asemenea generalului Emil Strainu asa cum face chiar revista Cazavencu, doar ca sa va dezinformeze si ca sa va faca sa nu luati in seama spusele lui. Care om de bun simt ar putea sa nege afirmatiile sale cand tot ce spune se intampla acum, aici, pe toata planeta? Cum sa spui ca nu este adevarat cand cerul nostru este brazdat de linii chimice iar de sus cade pe pamant rahat? Cum sa contesti cu buna stiinta sau nu un om care este singura persoana din Romania specializata in razboiul psihotronic?
Cum sa iei in ras un om care nu poate confunda ca orice alt nestiutor darele chimice lasaste de avioanele killer cu liniile de condensare, zapada naturala cu cea chimica, ploaia artificiala cu cea naturala, norii naturali cu cei artificiali si miscarile tectonice cu experientele care se fac sub pamant??? De ce se contesta un om care in afara rasului cretin al majoritatii nu castiga nimic cand spune ca civilizatiile stelare sant aici din totdeauna? De ce? Pentru ca insinuantul ignorant nu ii vede? Pai nu trebuie sa ii vezi ci sa ii simti pentru ca sant peste tot. Mahh.
Ca sa va obisnuiti cu liniile chimice denumite chemtrails, nume care a fost pronuntat pentru prima data in 1994 in Canada de catre prima persoana care a sesizat existenta acestui fenomen ciudat pe cerul tarii sale, au inventat si un joc pentru copii. Iata cum va pacalesc de mii de ani. Prima data apare o poveste, apoi un joc, iar apoi cand vezi aceste lucruri mari si late pe cerul planetei zici ca totul este normal.

No comments:

Post a Comment

sau trimite comentariul tau la scanave@yahoo.com